• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Snäckor

Naturliga snäckor i vackra former och färger. Dekorera med snäckor vid dukning, i ljusfat, på kransar eller andra alster. Kan också gjutas in i tvål. Limmas bäst med limpistol.

Populära produkter

Snäckor i allmänhet

Snäckor – sea shells på engelska – är en vacker dekoration, och kan användas i diverse pysselprojekt. De kan användas som dekoration till bordsdukning, på ljusfat, i ljus, i tvål och på kransar. En bra metod för att enkelt fästa snäckor är att limma med limpistol, så att limmet verkligen ska få bra grepp på snäckorna. Alternativt så kan man använda superlim, men om detta görs så bör man givetvis vara extra försiktig – denna metod rekommenderas emellertid inte för yngre barn.

Snäckskal

Snäckskal är hårda föremål oftast skapade av djur som lever i havet och/eller på stränder i syfte av att beskydda sig själva. Tomma snäckskal som består oftast av kalk eller kitin spolas ofta upp på stränder, där man kan plocka dem och göra vad man vill med dem – vi rekommenderar att pyssla med dem. Med snäckskal kan man skapa en mängd olika dekorationer, varför inte ett fiskenät med snäckor eller en miniatyrträdgård med snäckor utsatta här och var? Den enda gränsen är ens kreativitet – vilket gäller all pyssel, hobby och scrapbooking. Man kan även använda snäckskal i smycken; vi har snäckor med förborrade hål, som man snabbt och enkelt kan trä en tråd genom. Dessa finns i många olika färger.

Snäcka dekoration – snäckor som dekoration

Man kan använda snäckor som dekoration. Man kan, som sagt, gjuta in dem i tvål, ha dem i ljusfat, som ansikten på små, roliga figurer och i en mängd andra sammanhang. Man kan även lägga i dem i krukor med ens krukväxter, och i blomsterarrangemang och rabatter. Mosaik och snäckor är en bra kombination – något som man borde prova, kanske? I en fairy garden (miniatyrträdgård) kan man limma fast dem som en ingång till en söt, liten stuga.

Snäckskal dekoration med hjälp av projektor

Konst gör oss alla glada, speciellt i ens eget hem. Väggar ser ofta så banala och rent ut sagt tråkiga ut utan några tavlor eller annan dekoration – inte sant? En kreativ och rolig idé, som tar sin lilla tid, kan vara att använda snäckor / snäckskal för att skapa en bild på väggen. Ett vackert konstverk, så som en svart-vit tavla, där man i stället för färg använder snäckskal. De mörka snäckskalen kan vara konturer och detaljer, och de ljusare kan vara enfärgade, plana ytor. Ett råd är att ta valfri bild, som man vill göra till ett snäckskalskonstverk, och lägga in den i Adobe Photoshop, eller liknande program, och göra om den till svart-vit. Med denna bild blir det betydligt mycket lättare att veta vilka snäckor som ska placeras vart. Skriv sedan ut på overheadfilm och projicera direkt på väggen. En enkel idé som troligen är mycket tidskrävande att utföra och kommer att kräva stor noggrannhet och stort engagemang.

Läs mer
Stäng
Produkter