• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pappersfigurer

Pappersfigurer avsedda som dekoration inom allt pyssel, hobby och scrapbooking. Figurer av papper med mönster och utan. Många av pappersfigurerna har hål för upphängning.

Populära produkter

Pappersfigur med och utan tryck av olika material

Inom scrapbooking används ofta pappersfigurer med färdigt tryck till dekoration. Dessa färdigutskurna eller utstansade figurer kallas ofta för die cuts. Här hos Kristinas scrapbooking hobby och pyssel har vi valt att dela upp alla pappersfigurer i två olika varugrupper. Den ena heter die cuts innehåller endast laserutskurna och omålade pappersfigurer tillverkade av så kallad chipboard. Den andra är denna varugruppen och heter pappersfigurer. Här har vi samlat alla figurer av papper med och utan tryck och även tillverkade av olika material.

Dekoration med pappersfigur till korttillverkning

De flesta kortmakare har använt eller använder pappersfigurer som dekoration när de tillverkar kort. Det finns en oändlig variation och speciellt vid massproduktion inför bröllop eller andra event så är det viktigt att få ner tiden det tar att tillverka varje kort. Det finns många härliga paket med pappersfigurer uppdelade på olika teman så som jul, påsk, födelsedag, kärlek eller som matchar scrapbookingpappers kollektioner.

Läs mer
Stäng
Produkter