• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Vindspel

Göra Eget Vindspel Vindspel Pyssel DIY
Vindspel är ett roligt pyssel som går att göra mycket enkelt och praktiskt eller vackert och avancerat. Vi erbjuder mängder av produkter för att designa ditt eget vindspel men vi har även de mest grundläggande komponenterna så som rören till vindspelet, tråd och metallringar.

Populära produkter

Vindspel DIY – Vackert, harmoniskt och praktiskt (Skräm bort oönskade djur)

Vindspel är ett utmärkt pyssel att göra själv och ha i din trädgård eller på din balkong. De är inte bara vackra att titta på, utan är också en unik och vacker inredningsdetalj. Vissa uttrycker det som att de omsorgsfullt fångar och omvandlar vindens energi till ljud. Personligen så uppskattar jag dess enkla konstruktion som är praktisk och vacker.

Vindspel – Ett naturligt och ofarligt sätt att skrämma iväg rådjur och fåglar

Ett annat skäl att inkludera vindspel i trädgård är dess effektivitet för att skrämma bort rådjuren och fåglarna från grönsakslandet och rabatterna. Ljudet som vindspel ger ifrån sig skrämmer förhoppningsvis de vilda djuren. Vindspel är ett mer djurvänligt alternativ än elektriska stängsel och ett vackrare alternativ än en fågelskrämma. Visst kan det vara fantastiskt att sitta i köket och titta ut på rådjuren rakt utanför fönstret! Dessvärre är det inte lika fantastiskt att komma ut i trädgården och se deras framfart bland dina grödor och fruktträd. Det är ett avvägande man får göra. Om man endast är ute efter det estetiska med ett vindspel så kan man göra ett tyst vindspel som inte klingar. Det går även att använda kristaller som blixtrar i solen men inte låter när det blåser. Perfekt för att skrämma fåglar.

Skapa eget vindspel – vi har allt du kan tänkas behöva i vårt sortiment

I vårt breda sortiment av pysselmaterial kan du enkelt få ihop vad som behövs för att skapa ditt eget unika vindspel. Du kan välja bland olika metallringar, kristaller (prismor), träpinnar med öglor och mycket mer. Vi har även färdiga kit med vindspel som innehåller allt du behöver för att skapa ett vackert och fungerande vindspel.

Inspiration för ditt nästa vindspelsprojekt

Behöver du inspiration? Vår pysselblogg är full av kreativa idéer och har även några steg-för-steg-instruktioner för att hjälpa dig att skapa ditt eget unika vindspel. Sök inne på bloggen efter "vindspel" så hittar du dem alla.

Läs mer
Stäng
Produkter