• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Distress Ink - Stämpeldyna

Distress ink dynor billigt. Distress ink, vattenbaserade stämpeldynor som har många användningsområden inom kort- och scrapbookingvärlden. Kan användas både som vanlig stämpeldyna, men också till färgläggning av stämplade motiv, samt skuggning och infärgning av tags och kortbaser. För närmare info, läs inne i beskrivningen på någon av distress dynorna. Distress ink är tillverkade av Ranger och utvecklade i samarbete med Tim Holtz. 

Populära produkter

Distress Ink Refill, Distress Paint från Ranger

Vattenbaserad färg till scrapbooking, tags, mixed media, illustration mm. Påfyllnad till Distress pads eller penselmålning. Tim Holtz, denne kaliforniske scrapbooking guru har varit i branschen sen 2000 och han har utvecklat produkter till scrapbooking och hobby i en egen stil. Han kombinerar nostalgi och romantik med vardagsrealism. Han har ett team av kreativa människor omkring sig och de ger oss användare det senaste inom tekniken.

 

    

Distress ink, vattenbaserade stämpeldynor som har många användningsområden inom kort- och scrapbookingvärlden. Kan användas både som vanlig stämpeldyna, men också till färgläggning av stämplade motiv, samt skuggning och infärgning av tags och kortbaser. För närmare info, läs inne i beskrivningen på någon av distress dynorna. Distress ink är tillverkade av Ranger och utvecklade i samarbete med Tim Holtz.

Tim Holtz Distress

Tim Holtz teamet har skapat 64 fantasieggande färger till dina scrapbookingalster och hobbyprojekt. Hans produkter ligger i framkant inom scrapbooking-branschen.

Ranger

ska du hålla utkik efter. Då får du alltid väl beprövade produkter för just scrapbooking. Hans Distress är vattenbaserad, giftfri och lätthanterlig. Alla nyanser kan du blanda med varandra. 

Läs mer
Stäng
Produkter