• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Zip påsar i 100 pack. Billigt!

Zip Påse Zip Påse
Zip påsar från Svenska företaget Grippie!

Zip påsar med och utan skrivfält. Zippåsarna säljs i 100 pack och 1000 pack, med en rejäl besparing för zippåsarna i 1000 pack. Enkla att öppna och stänga. Täta och hållbara för all förvaring och sortering. Tillverkade av miljövänlig LD-polyeten. Tjocklek 0,05 mm. Ziplock påse kallas även blixtlåspåsar. Livsmedelsgodkända.

Populära produkter

Zippåsar - Blixtlåspåsar som är populära!

Blixtlåspåse Zippåse - 60x80 mm är vår mest sålda storlek. Kanske för att den är lagom stor för småsaker att sortera upp. Få koll på dina pärlor, skruvar, smyckesdelar, öljetter, blomsterfrön eller godis till hunden. Välj en zip påse med skrivfält för att enkelt märka upp innehållet. Kraftig blixtlåsförslutning och hål för upphängning på t.ex. verktygsväggen. Zipper påar är återbrukbara om man bara tar det lite försiktigt vid öppnande och förslutning av zip påsen.

Hos oss hittar du också extra stora zip påsar för bland annat A4-papper och häften.

Små zip påsar billigt

Små zip påsar är våra absolut populäraste zippåsar. Passa på att köpa ett hundrapack och ha alltid dessa återbrukbara och kvalitativa påsar tillgängliga i hemmet.

Blixtlåspåsar

Köp billiga blixtlåspåsar med snabb leverans från Kristinas Scrapbooking! Vi använder svensktillverkade redlinepåsar från Grippie. 

Zip påsar rusta för allt!

Förvaring av allehanda ting. Det är alltid bra att ha zip påsar hemma så är du rustad för allt!

Redline påse - Redlinepåsar

Kärt barn har många namn. redline påse uttrycket kommer från att det ofta finns en röd linje på påsen. Linjen visar vilken sida som är uppåt även i sämre belysning. Ett enkelt knep för att underlätta användandet av redlinepåsar.

Läs mer
Stäng
Produkter