Paverpol

I den här kategorin hittar du det mesta som behövs för att tillverka egna skulpturer. Skapa vackra utomhusskulpturer, roliga krukor, läskiga halloweenfigurer och mycket annat.

Vad är Paverpol?

Paverpol är ett A-märkt skulpturlim, som kan användas till många olika skulpturarbeten och formgivningar. Paverpol är fantastiskt att arbeta med och det är enkelt att få ett vackert resultat. Ett lättanvänt skulpturlim som passar även barn. 

Hur använder man paverpol?

Doppa en bit textil i Paverpol. Linda denna runt en stadig ram eller trådfigur och låt den torka. Paverpol torkar snabbt. Alternativt kan du använda en hårtork för att påskynda torkningsprocessen. När det är torkat har du en vacker dekoration eller staty. Denna är lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Naturligtvis kan du också arbeta med den på en duk. Valet är ditt!

Vilka material kan man använda med paverpol?

Paverpol fäster på alla naturmaterial. Du kan använda allt, som ull, bomull, trä, läder, papper, siden, självhärdande lera, frigolit, torkade blommor, trä, gips och keramik. Det gör dessa material helt styva.

Unika egenskaper hos Paverpol

Paverpol härdar utan tillsatser. Vi rekommenderar att externa föremål får härda ordentligt. Sedan kan du måla dem och placera dem utanför. Materialen som du härdar med Paverpol kan placeras i din trädgård året runt, oavsett nederbörd eller temperatur. Observera att Paverpol i flytande form inte bör frysas. Efter användning kan du helt enkelt tvätta dina händer och verktyg med varmt vatten.

Produkter