• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Paverpol

Paverpol Art skulpturlim för att tillverka egna skulpturer. Skapa vackra utomhusskulpturer eller skulpturer för inomhusbruk. Gör dina egna vackra och roliga krukor, läskiga halloweenfigurer och mycket mer. Paverpol härdar utan tillsatser och är övermålningsbart när det torkat.

Populära produkter

Vad är Paverpol?

Paverpol är ett A-märkt skulpturlim, som kan användas till många olika skulpturarbeten och formgivningar. Paverpol är fantastiskt lätt att arbeta med och det är enkelt att få ett vackert resultat. Ett lättanvänt skulpturlim som passar även barn i vuxnas närvaro. 

Paverpol hur gör man?

Doppa en bit textil i Paverpol. Linda denna indränkta tygbit runt en stadig ram eller trådfigur och låt den torka. Paverpol torkar snabbt. Alternativt kan du använda en hårtork eller en värmepistol för att påskynda torkningsprocessen. Akta dig för att bränna skulpturlimmet. När det torkat har du en vacker dekoration eller staty. Denna är lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Naturligtvis kan du också arbeta med den på en duk. Valet är ditt!

Vilka material kan man använda med Paverpol?

Paverpol fäster bra på alla naturmaterial och mycket mer. Du kan nästan använda det i kombination med allt, som ull, bomull, trä, läder, papper, siden, självhärdande lera, frigolit, torkade blommor, trä, gips och keramik. Det gör dessa material helt styva och oböjliga.

Unika egenskaper hos Paverpol

Paverpol härdar utan tillsatser. Vi rekommenderar att konstverk som ska placeras utomhus får härda ordentligt. Gärna flera veckor. Sedan kan du måla dem och placera dem på sin plats. Skulpturerna som du tillverkat med Paverpol kan placeras i din trädgård året runt, oavsett nederbörd eller temperatur. Observera att Paverpol i flytande form inte bör frysas då dess egenskaper försämras. Efter användning kan du enkelt tvätta dina händer och verktyg med varmt vatten och tvål eller annat rengöringsmedel.

Läs mer
Stäng
Produkter