• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Glitter pyssel

Glitter på kotte med pyssel  Glitter på ljusglas diy.  

Glittra allt

Glitter och glamour - pricken över i på allt inom pyssel, scrapbooking och hobby! Vem blir inte glad av gnistrande, lyxiga scrapbooking kort. Allt kan glittra! Kombinera ditt glitterpulver med ett flytande lim som blir genomskinligt när det torkar, t.ex. Tacky Glue Turbo från Aleene's.

Kategorier 

Populära produkter

Glitter inom nagelteknologi

Här finner du kvalitetsglitter till dina naglar! Tyska Knorr Prandell har levererat högkvalitativt hobbymaterial i långa tider. Du har flera härliga färger av glitter att välja mellan i 7 grams burkar. Burkarna räcker länge om man ser till att ta tillvara på det överblivna glittret.

Caviar pearls

Caviar pearls används som dekoration inom allt pyssel. Shaker cards är populära att fylla upp med caviar pearls.
Här har vi samlat alla våra billiga och prisvärda caviar pearls.

Glitter på pappersrosGlitter på pappersros

Prills - dekorationsströssel

Detta strössel består av små vackra pärlor som du använder som dekoration av dina scrapbookingalster. Du fäster med lim och strösslar över prillsen. Användbart på alla ställen där du önskar en reliefverkan på kort, LO's, Mixed Media, altrade objekt mm

Pärlemorströssel

Prills i olika storlekar med pärlemorglans till dina finaste konstverk. Kan kombineras med glitter och 3D pennor eller PuffLiner till roliga slingor och blommor, fjärilar, bär, bakverk mm

Inramning

Förnya en enkel fotoram med glitter och prills i matchande färger. Bestryk med lim eller använd modellering paste och strössla på dekorationerna. En garanterat uppskattad present med ett vackert foto.

 

 

Läs mer
Stäng
Produkter