• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Klistermärken

Här har vi samlat alla våra klistermärken. En fantastisk samling med klistermärken för alla smaker och till alla tillfällen.

Populära produkter

Köpa klistermärken billigt på Internet

Att köpa klistermärken på Internet har aldrig varit så enkelt som det är nu. Vi här på Kristians Scrapbooking säljer klistermärken för låga priser, med låg fraktkostnad. Vi säljer allt från coola klistermärken som är värmekänsliga, billiga klistermärken med motiven djur och natur, som passar bra till barn. Du kan även köpa stjärnor klistermärken och siffror – som passar som belöningar för barn och andra betyg. Vi säljer dessutom runda klister märken med djur så som kaniner, fjärilar och löv, samt temat London (som innehåller sådant som Big Ben, drottningens vakter, Englands flagga, dubbeldäckar-bussar, och mer)

Coola klistermärken – billiga värmekänsliga klistermärken till porslin, glas och metall

Våra billiga värmekänsliga klistermärken ändrar färg efter temperatur. De ändrar färg från svart till rött ju varmare föremålet de sitter på blir. Om du har placerat ett coola klistermärken på exempelvis en tekopp av porslin och häller i kokande te, så kan du se att klistermärket sakta men säkert skiftar från svart till rött.

Värmekänsliga klistermärken passar som present till dina nära och kära. Jag gav min make en kaffekopp med ett värmekänsligt I love you-märke i födelsedagspresent för ett par år sedan – något som verkligen uppskattades. Vi erbjuder dock många andra coola motiv, så som ”Daddy My King”, ”Mummy My Queen”, ”Let’s Celebrate”, ”My Love” och ”Why Not?” Klistermärkena tål att diskas i diskmaskin, i fall de inte utsätts för ovanligt höga temperaturer.

Hur man fäster värmekänsliga klistermärken

Det är väldigt enkelt att fästa de billiga klistermärkena på ett valfritt föremål:

 1. Torka först av ytan med en våt trasa
 2. Ta av klistermärket från det vita underlaget
 3. Sätt klistermärket på föremålet
 4. Gnugga försiktigt på klistermärket
 5. Dra av den transparanta skyddsfilmen
 6. Värm upp föremålet, och voilà! Nu kan du se det värmekänsliga klistermärket ändra färg från svart till rött.

Klistermärken Bröllop – för de som ska gifta sig

Våra billiga klistermärken bröllop är allting från 3D hjärtan till små, gulliga Sticko figurer. Vi har gifta par som sitter rygg mot rygg, klistermärken på klänningar, klistermärken på kostymer för män, champagneflaskor och glas klistermärken, tårtklistermärken, och mycket mer. Metall glänsande hjärtan kommer i färgerna silver, guld och mer. De säljs i bland annat peel-off-ark, som gör det lätt och snabbt att dra av dem från plastfilmen.

Bröllopsinbjudningar och gratulationskort med klistermärken

Alla bröllopsinbjudningar och gratulationskort blir snyggare med dekorationer, men klistermärken är det svårt att slå. Varför inte sätta en 3D tårta i inbjudningen, eller en champagne flaska och ett champagne glas på gratulationskortet till de nygifta?

Billiga Klistermärken Djur Natur för barn – runda klistermärken med kaniner

Nästan alla barn gillar klistermärken, och nästan alla barn gillar djur. Om så är fallet – vilket det oftast är – så är våra klistermärken det bästa, billiga köpet på Internet. Vi säljer mycket fjärilklistermärken, alltså klistermärken vars motiv är djuret fjärilar. Naturen är full av djur – men personligen tycker jag att kaniner är de finaste. Då är det ju tur att vi säljer just kanin klistermärken! Vi säljer 9 pack av runda kaniner på 30–45 mm klistermärken.

Roliga klistermärken från Sticko på djur, natur och semester

Sticko är en amerikansk tillverkare av klistermärken, som fokuserar mycket på djur och natur. Vi säljer djur från Sticko, 30-pack av sköldpaddor, katter och hundar, kaniner, fåglar, björnar, rävar, ugglor, ekorrar och mer. Deras ”Bon Voyage” klistermärken är också roliga dekorationer till vykort, kort, brev, pärmar, fotoböcker, och dylikt.

Vi säljer dessutom klistermärken om London, USA, semester, och andra djur från märket Sticko, som tillverkar många olika sorters klistermärken. Så som hundar, katter, och 30-pack ”Cuite Critters”, med allt från skunkar till ugglor.

3D Klistermärken på London – England

London är riktigt fint – jag har varit där, så jag kan vittna om det. I London så har de Big Ben, dubbeldäckarbussar, te, resväskor och drottningens vakter – som är till synes omöjliga att få att skratta. Vi säljer resväskor klistermärken, klister märken på drottningens vakter, tekoppar och tefat. Englands flagga har vi också 3D klistermärken på. De är riktigt stiliga, och blir inte platta av pärmar. Du kan alltså sätta de i fotoalbum och dylikt, och sedan stänga dem – och låta de bli orörda av tidens tand.

Klistermärken i 3D med motivet USA – snygga på Nord Amerika!

Jag har aldrig varit i USA, men det finns klistermärken av Abraham Lincoln-statyn, vita huset, Frihetsgudinnan och Mount Rushmore.

Vi har 3D-klistermärken:

 • Klistermärken av Abrham Lincoln Statyn
 • 3D Klistermärken av Vita Huset
 • Frihetsgudinnan
 • Mount Rushmore
 • USA:s flagga
 • Frihetsörnen (Freedom Eagle på engelska)

Klistermärken Hjärtan – för allt och alla du älskar

Vi säljer många olika klistermärken av hjärtan, i många olika färger. Vi har röda hjärtan, guldfärgade hjärtan, silverfärgade hjärtan och mycket mer. Vi säljer ark av glitterklistermärken i mängder färger. De populäraste är guldiga och röda glitterhjärtan.

Man kan göra mycket med klistermärken med hjärtan. Det kan vara fint med ett stort rött hjärta på ett paket, eller ett vykort, eller på vilket vardagsobjekt som helst. Vi kan garantera att din respektive kommer att uppskatta en sådan present!

Den moderna hjärtsymbolens historia

Den moderna hjärtsymbolen representerar kärlek och uppskattning för andra, och går tillbaka mer flera hundratals år i historien. Själva hjärtformen har funnits i mer än 5 000 år, men representerade länge ett fikonlöv. Franska poeter ritade och skrev om hjärtan som offringar till sin älskade, för att bevisa ens trogenhet. Dessa hjärtan, i form av grankottar, såg lite ut som upp-och-ned-vända moderna hjärtan, eftersom det var så dåtidens anatomiska redogörelser beskrev dem.

I början av 1500-talet blev den moderna kortleken alltmer populär, och vad vi i dag kallar för hjärtsymbolen etablerades runtom i Världen genom dess popularitet. Symbolen började samtidigt – mestadels på grund av kortlekens popularitet – dyka upp mer i religiösa målningar.

Klistermärken Stjärnor – belöning för barn

Precis som med våra hjärtklistermärken så har vi många klistermärken stjärnor med glittrande färger, så som rött, silver, guldigt (den självklara bästsäljaren), rosa och svart. När jag var yngre, så fick jag klistermärken med guldiga stjärnor påsatta på ett pappersark varje gång jag var extra duktigt – belöning är ett perfekt användningsområde för dessa stjärnor. I ettan i skolan, så fick vi guldstjärnor om vi visste vad alla i klassen hette – något som fick oss att engagera oss, då det annars hade känts som ett jobb, i stället för en utmaning.

Vi har rub-on klistermärken med stjärnor som motiv (i många olika färger), vilket gör dem lätta att sätta på.

Glittriga stjärnor i olika färger – ännu snyggare än vanliga stjärnor

Vad är snyggare än stjärnor? Glittrande stjärnor, så klart! Vi har glittrande stjärn klistermärken i rött, silver och guld. Vi har olika texturer av glittriga stjärnor, och dessutom olika stjärnformer (regnbåge efter, med mera). De är gjord av material så som väldigt tunn plastfolie och foam. Högst användbart!

Siffror Klistermärken – samt bokstäver

Om man som barn håller på att lära sig att skriva, läsa och/eller räkna, så kan roliga klistermärken vara ett bra tillägg. Siffror klistermärken gör allting roligare och skojigare, inte minst skolarbete. Vi har stora ark av stora och små bokstäver, samt ark av siffror. De kommer mestadels i materialen foam och plastfolie. Färger har vi gott om; vi har bland annat blåa, rosa, orangea, ljusrosa, guldiga, lila, lime, ljusblå, ljusorange.

Sweetheart Script fonten

Sweetheart Script är ett riktigt stiligt typsnitt, som passar bra till exempelvis inbjudningar (och liknande). Den kan vara lite svårförstådd för barn men ändå väldigt vacker, eftersom den är stiliserad i skrivstil. Passar dock till förhållanden som inkluderar vuxna.

Abigail fonten

Abigail fonten, eller typsnittet som det heter i Sverige på svenska, är ett typsnitt som är riktigt fint och roligt; ett sådant typsnitt som passar bra till folk med dyslexi enligt flera medicinska studier. Denna passar bra till de barn som lär sig att skriva och läsa, då figurerna är enkla och därmed lätta att förstå för barn.

Abigail-bokstäverna är perfekta till handgjorda kort, albumlayouter och inbjudningskort.

Ta bort klistermärken – få bort klistermärken hur?

Det finns många olika metoder för att ta bort, eller få bort (som många säger), klistermärken. Det kan dock betyda två olika saker: att ta bort själva klistermärket, och att ta bort limresterna.

Låt säga att du vill ta bort själva klistermärket. Då kan allting från en nagel, en skrapa, eller till och med en kniv vara nödvändigt. Hur hårt klistermärket sitter på beror på saker så som limkvaliteten, klistermärkskvaliteten, ytans material, hur länge det har suttit fast, etcetera.

(Det är dock kritiskt viktigt att man inte förstör underlaget – så var försiktig!)

Ta bort klistermärke från metall och glas

Vi rekommenderar inte att använda glasskrapa för att få bort klistermärken från metallunderlag. Använd i stället en hårtork (hårfön). Börja med att blåsa relativt kall luft på klistermärket från ett avstånd av par centimeter, och höj sedan gradvis upp värmen genom att föra fönen närmare, tills det blir tillräckligt löst för att dra av med antingen nagel, eller med ett platt plastredskap, exempelvis en stekspade. Annars så kan man använda en glasskrapa för att få bort klistermärket från glas, men det är oftast mindre effektivt.

Ta bort klistermärken från plast

Om underlaget är plast är det dock inte rekommenderat att använda hårtork (hårfön), då det i värsta fall kan smälta plasten. Två populära och effektiva metoder är att använda olja eller vinäger. Du applicerar helt enkelt oljan eller vinägern (vilket du nu valde) och väntar. I vissa fall kan det ta upp till en timme, men oftast tar det bara ett par minuter för limmet att lösas upp. När limmet har lösts upp kan du skrapa av det med en plastskrapa eller med en nagel. Det går även att använda någon slags sprit för att läsa upp klistret men det kan skada färg och plast. Prova gärna på baksidan av det du ska rengöra för att se om plasten eller färgen påverkas.

Läs mer
Stäng
Produkter