Kräppapper - Crepepapper

Kräppapper blommor, godispapper och inspiration

Kräpp-papper, eller "crepe paper" som det heter på engelska, liknar från början silkespapper, som har behandlats med en limliknande substans, och därefter kräppats (dragits samman och krympts) för att skapa rynkor. Kräppapper är väldigt mjukt och formbart och används ofta till skapande av pappersblommor. Kräppapper är bland de lättaste pyssel-papperna och är normalt under 35 gram / m2.

Populära produkter

Pysseltips med kräppapper

Vi har mycket populärt pyssel i vår pysselkategori. Här är ett roligt exempel: Ägg färgade med kräppapper

Crepe papper - Kräppapper - Roliga användningsområden

Toalettpapper - ofrirovannaya bumaga

Under sovjet eran i Ryssland var det vanligt förekommande att man använde crepe papper, på ryska, ofrirovannaya bumaga, som toalett papper. Troligen för dess bra sugförmåga och lite sträva yta.

Ersättning för majsskal till Tamales

Precis som rubriken säger. Kanske tycker man inte om majsskal eller så är det billigare med kräppapper? Det borde åtminstone inte vara lika skört och gör det enklare att ta med sig efter inköp från en gatusäljare i Sydamerika.

Kostym, rekvisita och masktillverkning av crepepapper

Blöta pappret och gör en massa av det. Tillverka sedan allehanda attiraljer till kostymtillverkning. Inget som vi har testat men enligt internet så går det utmärkt. Används på Bahamas under gatufestivalen Junkanoo för just detta ändamål.

 

Produkter