• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pappersblommor

Pappersblommor  Pappersblommor Scrapbooking
Pappersblommor är vackra dekorationer, passande till korttillverkning och scrapbooking-layouter. En underbar dekoration som förgyller allt pyssel. Våra pappersblommor är noggrant utvalda från tillverkare med god kvalité.

Populära produkter

Vackra pappersblommor i många färger

Du hittar lätt dina favoriter bland dessa vackra handgjorda pappersblommor och blad i matchande färgkaskader! Titta och njut av ett vackert hantverk för att förgylla dina kort, Mixed Media, LOs och andra alster!

Prima Marketing - handgjorda pappersblommor

Varje liten blomma har klippts ut av mullbärsträpapper, färgats in för hand, formats och embossats eller glittrats för hand och placerats i en bukett eller lösa i en förpackning med matchande färger. De flesta görs i Thailand och skeppas till Kalifornien, där de sedan skickas ut över världen. De började sin produktion med att göra stora pappersblommor för dekoration och kransar men nu har miniatyrerna tagit över, allt eftersom scrapbooking-hobbyn ökat.
 

Pappersblommor på tags

Blommor av papper - både vackra och återvinningsbara

Pappersblommor för pyssel är återvinningsbara och därför förhållandevis miljövänliga. Om de ändå hamnar i naturen, så har de inte någon större negativ påverkan, eftersom papper är organiskt och bryts ned snabbt. Du kan med gott samvete använda våra pappers blommor för att dekorera dina scrapbooking-, hobby- och pysselprojekt. Pappersblommor kommer i många storlekar och färger som du kan välja mellan - med ett sortiment som vårt är det svårt att inte finna det du söker. Kristinas Scrapbooking erbjuder allt från vackra pappersrosor och pappersförgätmigejer i många olika färger till söta papperstulpaner och krysantemum blommor av papper pyssel, som lika gärna hade kunna plockats från kungafamiljens trädgård.

Pappersblommor DIY - att göra pappersblommor själv är enkelt

Pappersblommor pyssel är väldigt fint som dekoration, och att göra pappers blommor själv är en rolig hobby. Man kan även köpa handgjorda blommor av papper av fin kvalitet, om man inte vill tillverka egna. En av våra populäraste produkter är pappersblommorna med glitter, som glittrar vackert. Annars kan man göra pappersblommor som glittrar med glitterlim, som vi också säljer på vår webbshop. Pappersblommor DIY kan bli mycket tjusigt om man lägger manken till. Titta gärna in i vår blogg Kristinas Scrapbookings Blogg, där vi har tusentals inlägg med inspiration för all sorts scrapbooking, korttillverkning och pyssel - och inte minst tillverkning av egna pappersblommor DIY.

Pappersblommor 49 and Market

En tillverkare med sig egen stil på blommor av papper. I deras sortiment hittar du härliga små buketter i Vintage design, flera olika samt julstjärnor och gardenia. Vackra pappersblommor i många olika utföranden för alla tillfällen och olika slags pyssel.

ScrapBerry's pappersblommor för bröllop och scrapbooking

Scrapberrys utsökta hårda dekorationsblommor i resin för kort, LOs och smyckestillverkning. Vackra på placeringskort och dekoration till bröllop. Detaljrika med klisterbaksida. Finns i vackra harmonierande nyanser. En tillverkare som kommit starkt de senaste åren och inte minst deras pappersblommor har gett många kort och scrapbooking entusiaster vackra alster.

Julblommor av papper från Mulberry och Trimcraft

Många vackra blommor för diy har tillverkats där ibland de populära poinsettia eller julstjärna finns i mänga varianter från dessa båda företag. Ett måste på julkorten och layouter för att skapa den riktiga julstämningen. Det är alltid roligt att se vilka ny julblommor som kommer till årets julsäsong.

Läs mer
Stäng
Produkter