• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Miniatyrer

    
I den här kategorin hittar du material till Fairy Garden, eller "miniatyr-trädgård" som det kallas på svenska. Fairy Garden handlar om att göra en egen liten idyllisk trädgård där tomtar, vättar och älvor får komma till liv. Med pinnar, stenar och växter skapas en magisk oas efter egen fantasi, både inomhus och utomhus.

Populära produkter

Fairy Garden

En Fairy Garden är en liten trädgård eller ett litet odlat utrymme med träd, växter och dekorationer i miniatyrstorlek, vars syfte är att vara en plats för älvor att leva. 

Miniatyrträdgård

Miniträdgårdar är vackra och förtrollande, att skapa en miniatyrträdgård är en av de bästa formerna av kreativitet. Miniatyrträdgårdar består också av olika tillbehör som stolar, bord, bänkar, pallar, växtställ och så vidare. Dessa trädgårdar kan dekoreras med utsmyckningar och andra tillbehör.

  

Skapa miniatyrlandskap i vacker vinterskrud, med snötäckta granar och gnistrande snödrivor. Att dekorera med miniatyrer efter egen fantasi påminner om hur roligt det var med dockhus som barn. 

 

Se också vår kategori dekorationsfigur, där du finner mindre, platta figurer och motiv för bland annat korttillverkning, mixed media och scrapbooking. 

Läs mer
Stäng
Produkter