• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Övrigt Julpyssel

Julpyssel Tips

 Julpyssla

En hemmagjord julklapp säger mer än en färdigköpt pryl. Den säger att man använt tid och kraft. I vår jul pyssel inspiration finns mängder av idéer och tips som passar perfekt till mörka vinterkvällar. Dekorationer till granen, pyssel med barnen eller vackra bordsdekorationer av fantasifulla föremål.

Populära produkter

Snöglob med personlig bild som julklapp

En snöglob är en stillbild fångad i en magisk och delvis rörlig värld. En sfär med ett landskap eller kanske en tomte med släde som genom att man vände upp och ner på den fick vita snöliknande bitar att sakta dala ner till botten som ett snöfall. Traditionellt så var snöglober handgjorda och tillverkade av tunt glas. Det gjorde dem även mycket sköra och av den anledningen så finns inte många av dem kvar, trots dessa långvariga popularitet. Nu för tiden så tillverkas de oftast av akryl eller någon liknande plast. Det gör dem mer eller mindre oförstörbara och framför allt mycket billigare. En vacker snöglob med en utbytbar bakgrundsbild till exempel med barnbarn är en uppskattad gåva i juletider. Ett enkelt och roligt julpyssel. Om du vill göra en egen snöglob så finns det roliga runda i denna varugrupp. En av våra designer har gjort ett inlägg på vår blogg Kristinas scrapbooking blogg där hon går igenom i detalj hur man gör.

Pepparkaksformar till lera eller julbaket

Pepparkakformar eller stansformar, som de används till inom pyssel, behöver inte bara ha de traditionella formerna gran, pepparkaksgubbe, hjärta, stjärna, gris, bock och tomte. Det finns en uppsjö av roliga former som blir mycket uppskattade kanske speciellt av de små barnen men även av vuxna. Vi erbjuder många av de traditionella formerna men även några roliga nya varianter. Till lera eller till pepparkaksbaket.

Altra tändsticksask med julmotiv som julpyssel

Att tillverka egna tändsticksaskar är ganska svårt med tanke på att man även måste göra ett eget tändsticksask plån. Det går att klippa ut ett plån från en tändsticksask och limma fast på en någon slags behållare eller ask om man så vill. En annan ide är att köpa tändsticksaskar speciellt avsedda för att altra. Kristinas scrapbooking erbjuder fina tändsticksaskar i olika format för just detta ändamål. Ett pyssel som går att göra i stort sett hur avancerat man vill eller väldigt enkelt som ett julpyssel för barnen.

Läs mer
Stäng
Produkter