• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Nyckelring

Nyckelring Göra egna nyckelringar
En nyckelring är en ring, oftast tillverkad av metall. En typisk nyckelring har en väldigt enkel design: en ring med två loopar, tillplattad i ändarna så att looparna nuddar varandra, varpå du trär din nyckel. Ringens båda ändar kan enkelt bändas isär, för att fylla på med fler nycklar, berlocker, nyckelbrickor med mera.

Populära produkter

Köpa nyckelring

Kristinas Scrapbooking erbjuder diverse nyckelringar och eventuella, medföljande tillbehör. Nyckelringar kommer nästintill alltid i paket med en viss storlek, men även i mixade storlekar. Till nyckelringarna har vi bland annat nyckelbricka i form av ett hundben, varpå du kan prägla in din hunds namn och hänga i hundhalsband, textilfigurer med djur i 3D, träskyltar, mininallar och tyginsekter. Du finner även i vårt sortiment nyckelband i flera olika färger, bokring metallring i olika storlekar, splitringar (med fler än två loopar), med mera. Den vanligaste färgen på nyckelringar är silver och guld, fast exempelvis genomskinlighet (transparens) är också en av standardfärgerna. Berlocker har vi också, i vilka man kan sätta bilder på exempelvis nära och kära – så som en familjemedlem eller ett husdjur. Vissa berlocker nyckelringar har dessutom kapsylöppnare inbyggda, som definitivt kan komma till användning när du minst anar det.

Vi erbjuder också nyckelringar tillverkade av hård, stöttålig plast för att sätta in bilder i. Perfekt som reklam för bland annat företag! Ett populärt och roligt pyssel för de yngre att ge bort i present. Storpack med nyckelringar med plats för lapp eller bild till nycklar. Här finns också mobilsnoddar och nyckelring berlocker. Man behöver inte nödvändigtvis ha nycklar på nyckelringarna; man kan lika gärna ha en liten LEGO-figur, ett miniatyrhjärta, en namnbricka eller mininallar på skolväskan.

Nyckelringar storpack

Prisvärda storpack nyckelringar för mängdtillverkning. Storpackens storlekar varierar, men vi är säkra på att du kan hitta vad du behöver till ett rimligt och fördelaktigt pris. Nyckelringarnas storlek varierar i paketen. Det finns ett brett sortiment av olika storlekar på nyckelring och det levereras snabbt och säkert.

Nyckelbricka

I denna varugrupp finner du även nyckelbrickor i många olika färger, och storlekar. Nyckelbrickor kan hjälpa dig att urskilja, identifiera och sortera upp dina nycklar. Det är vanligt att de har så kallade ”fönster”, där man kan sätta text, kontaktinformation, eller bilder. De har oftast hål i sig, så man behöver ingen kedja eller liknande för att trä på dem på nyckelringarna. Nyckelbrickorna sälja i pack till riktigt lågt pris.

Köpa Nyckelbricka

Göra egna nyckelringar

Att göra egna nyckelringar är ett roligt projekt som passar bra för både barn och vuxna. Pyssel med barnen blir givetvis roligare om man vet vad man ska göra! Själva idén är väldigt enkel: antingen limmar man eller trär på objekten på färdiga nyckelringar. Tänk på att materialet av nyckelringarna bör vara något hållbart, så som någon sorts metall. Snäckor kan man ha på nyckelringar, men de flesta är dessvärre ganska sköra, och fungerar bättre som estetiska detaljer på exempelvis en vägghängare, än till din nyckelknippa. Man kan även pärla en pärlplatta som man sedan trär på en metallkedja. Kedjan trär man sedan på nyckelringen, och så har man skapat ett vackert nyckelknippa-konstverk!

Vinkorkar kan man också sätta på nyckelringar. Vad som krävs är bara en ögleskruv, en vinkork och givetvis då en nyckelring. Skruva fast ögleskruven i vinkorken, och trä nyckelringen genom skruvens ögla. Man kan även göra en lerfigur, sätta fast den i något med en ögla, och trä på det på en nyckelring. Voilá! Med klätterrep och bergbestignings karbinhakar kan du designa riktigt snygga nyckelringar – som dessutom inte behöver några nyckelringar av metall, då man helt enkelt kan använda snöret för det också! Som sagt så kan man även använda LEGO-klossar (det vill säga LEGO-bitar), samt diverse schabloner, träbitar, manicker, tejprullar – absolut vad som helst man kan tänka på! Allting som man dessutom tycker är viktigt kan man ha på nyckelringar, kanske USB-minnen, laserljus, arméknivar, flasköppnare, eller något helt annat.

Nyckelringar med foto

Skapa en personlig nyckelring med foto på en familjemedlem, en vän eller ett husdjur. Eller låt dina barn rita små bilder som sedan placeras bakom ramen och får följa med i nyckelknippan som en liten trevlig daglig påminnelse. Bilderna kan du stansa ut med våra handstansar, t.ex. hjärtan eller cirklar. Nyckelringar med foto passar perfekt som gåva till nära och kära. Nyckelringarna med genomskinliga berlocker är tillverkade av extra tålig akryl, för att kunna användas i din nyckelknippa. Du kan ha en bild på baksidan och en annan på framsidan. Luckan öppnas och stängs enkelt med hjälp av en nål eller syl, på sidan. Nyckelringar med foto kan också sättas på resväskan, skolväskan eller i ett band runt halsen som en medalj.

göra egna nyckelringarNyckelring med bild
 

Läs mer
Stäng
Produkter