• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Hobbyfärg - Akrylfärg - Matt

Barnvänlig Hobbyfärg Vattenbaserad Akrylfärg
Akrylfärg för barn - matt finish 

​Hobbyfärgen Kids Acrylic från Creativ Company är en vattenbaserad, halvtransparent akrylfärg med matt finish. Denna barnvänliga hobbyfärg är enkel att applicera på papper, kartong, målarplattor, gips, pulp, frigolit, vaddföremål och andra porösa ytor. Verktyg sköljs i ljummet vatten efter användning.

Populära produkter

Hobbyfärg för barn med matt finish

Denna semitäckande, vattenbaserade akrylfärg med matt finish är den perfekta lösningen för en rad olika projekt. Idealisk som plakatfärg och för kulisser, samt utmärkt på många ljusa och sugande ytor. Den unika formeln tillåter applicering med pensel, samt duttning eller rullning för kreativa texturer med stencilpenslar och skumrullar.

Färger lämpliga för barn och skola

Denna färg är speciellt framtagen för barns konstprojekt på vit kartong och tjockt papper, vilket gör den till en favorit i skolan och på fritids. Dess användningsområden är dock inte begränsade till dessa; färgen fungerar även utmärkt på ljusa ytor som målarplattor, gips, pappersmassa, frigolit, canvasdukar och mer. Verktygen är enkla att rengöra – bara skölj i ljummet vatten.

 

Miljövänlig och säker hobbyfärg

Hobbyfärgen är inte bara populär bland barn för dess mångsidighet och enkla användning, utan också för dess A-miljömärkning. Denna certifiering garanterar att produkten uppfyller stränga miljökrav och är fri från skadliga effekter, vilket ger trygghet för användare i alla åldrar.

Läs mer
Stäng
Produkter