• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Satinband - Sidenband av satin, inte siden

Sidenband billigt

Vackra, glänsande sidenband av hög kvalitet till ett lågt pris. Används till scrapbooking, pyssel, smyckestillverkning, hår accessoarer, blomsteruppsättningar, presenter, ja i stort sett allt blir vackert med ett sidenband eller två. Mixa storlekar och färger! Här finner du alla bredder från 3 mm breda satinband, till 40 mm. De flesta av banden säljs i hela rullar, och vissa säljs som metervara.

Populära produkter

Satinband av polyester - Sidenband av silke

Sidenband blandas lätt ihop med satinband. Siden tillverkas av silkestråd som kommer från silkesmaskens kokong. Band och tyg av silke är mycket tidskrävande och således en dyr process. Ser du någon som erbjuder sidenband för priser som liknar våra priser kan du vara 100% säker på att det inte är sidenband. Sidenband ser likadant ut som satinband men satinband är konstgjort. Äkta sidenband är nog det dyraste bandet man kan köpa. Priset för äkta sidenband är ca 10 gånger så högt som för satinband. Den fjäderlätta känslan av äkta sidenband går trots utseendet inte att uppnå med satinband.

 

Sidenband rosetter med gaffel teknik

Rosetter är svåra att göra men det finns en teknik som kallas gaffeltekniken. Titta på den här filmen för att lära dig hur man gör. Lite pilligt till att börja med, men du får exakta rosetter i samma storlekar på ett enkelt sätt. Ett roligt knep att lära sig och visa för dina vänner. Ju större gaffel desto större rosett. Efter lite träning kan många (inte jag) göra en fin rosett av sidenband på bara några sekunder. 

Satinband för bröllop och fest

Satinband och sidenband används ofta till bröllop och fester. Man kan dekorera allt med satinband. Ett billigt sätt att få flärd på alla bjudningar.

Sidenband i olika bredd

Våra satinband har många olika bredder. De populäraste bredderna är 3, 6, och 10 millimeter. Här har vi delat upp alla tillgängliga bredder i underkategorierna:

Läs mer
Stäng
Produkter