• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pistill - Dekorationsbär

Pistill Pistill
Pistill och dekorationsbär och i olika färger 

Här hittar du vackra pistiller att matcha dina blommor på kort, scrapbooking albumlayouter, egengjorda blommor och altrade objekt. De sätter en extra touch på din skapelse!

Populära produkter

Dekoationsbär och Pistill i presentbuketter

Gör en vacker bukett i matchande färg att fästa på presentpaketet. Den ger ett bestående minne av tillfället och denna lilla bukett kan sen sättas i en miniatyrvas eller stickas in i en bladväxt. Eller varför inte skapa ett Land Art med blommor i. Välj dina blommor blad och pistiller från Kristinas Scrapbooking.

Pistill till blommor av papper

Med blommor av mullberry får du riktiga handgjorda små konstverk. Titta noga och märk skillnaden. De är också mycket hållbara. Vid korttillverkning är det perfekt att enkelt dekorera med pistill och dekorationsbär.

Allt pyssel passar för Pistiller!

Att dekorera dina DIY projekt eller vid din korttillverkning är A och O inom allt pyssel. Kristinas Scrapbooking är den stora och vänliga pyssel och hobbybutiken med kunden i fokus. Köp dina pistiller här för att skapa vackert pyssel! Glöm inte att titta in i vår blogg kristinasscrapbookingblogg för att alltid se det senaste modet inom dekoration av scrapbooking, korttillverkning och nytt och fräscht hobby eller pyssel. Vi söker alltid nya designers som gör unika konstverk.

Läs mer
Stäng
Produkter