• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Fiberpennor från Playbox

Tuschpennor från Playbox

I den här kategorin hittar du vattenbaserade tuschpennor från det svenska företaget Playbox i massor av härliga färger. Här finner du tjockare så kallade jumbopennor som passar bra för de mindre barnen, vanliga tuschpennor, dubbeltusch och förpackningar med helsvarta tuschpennor. Playbox tuschpennor lämpar sig lika bra för barn som för vuxna. Bra kvalitet till bra priser!

Populära produkter

Vad är fiberpennor?

Fiberpennor är egentligen samma sak som en tuschpenna. Det vill säga en penna med filtspets som dränks i någon typ av färg. I våra fiberpennor från playbox används enbart vattenbaserad färg. En vattenbaserad fiberpenna har mindre risk att blöda igenom pappret, dock rekommenderar vi att du testar på en liten bit innan du börjar. Fiberpennorna passar utmärkt till barnens teckningar, färgläggning och skissar.

Fiberpennor Barn

Alla våra fiberpennor i den här kategorin kommer från det småländska företaget Playbox. 
Företaget Playbox tar kvalitet och säkerhet på högsta allvar och lovar att leverera säkra produkter av hög kvalitet som lever upp till EU:s krav för leksaker. Playbox tror på lekfullt lärande precis som vi här på Kristinas Scrapbooking och därför lämpar sig playbox fiberpennor utmärkt för barn. 

 

 

 

Läs mer
Stäng
Produkter