• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

DIY och pyssel – Din DIY-oas!

 
Välkommen till vår DIY PYSSEL-HÖRNA för kreativa hemma-makare som älskar Do It Yourself. 

Varför inte ta en pysselkväll med småkusinerna, och låta barnen göra egna presenter, julklappar och inredning till sitt rum? Eller få nytt liv i inredningen med hjälp av oasis, blomsterbuketter, band och sand. Vi har glas som kan målas, trä-askar och lådor som kan altras, textil-figurer som kan dekoreras och frigolit-figurer som kan bli magiska sagoväsen eller monster!

Populära produkter

   
Akrylplast kallas ofta för endast akryl men det är plast. Akryl är ett mångsidigt material som är mycket användbart för all hobby och pyssel.

Unika mobilskal till iPhone. Vi har mobiltelefonskal för broderi. De är gjorda av silikon och perforerade med små hål. De genomskinliga mobilskalen dekoreras på insidan för bättre hållbarhet och snyggare finish.

Pysseltips:

Glasdekorationer med 3D-effekt

Frostade ljusglas med guldkant

 

   
Glasfigurer att måla och dekorera, eller användas som bordsdekoration. Klistra foton, bokmärken, decoupage, eller bitar av mönstrat papper eller servetter i botten. Lacka med decoupage-lim. Figurerna kan också målas med glas- och porslinspennor. Vill du måla dina glas dekorationer i en annan färg? Då är hobbyfärgen Plus Color ett bra alternativ.

   

Glas och glasburkar är enkel, men väldigt rolig sysselsättning för alla åldrar! Måla och dekorera, du bestämmer själv hur avancerat du vill göra. Klicka in till kategorin GLAS-FÄRG för att se vilka färger vi rekommenderar.

Botaniska ljuslanternor

   

Pysseltips:

Klocka av hönsnät med prisma som handtag

 

 

Läs mer
Stäng
Produkter