• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Prismor

Prismor Glasprismor
Här hittar man vackra prismor i transparent akryl eller äkta glas. När ljus faller på en prisma så skapas en vacker ljusreflex och prismor är därför mycket populära till lampor och örhängen. Prismorna är antingen diamantformade eller droppformade. Alla våra prismor har förborrade hål för upphängning och passar för smyckestillverkning, DIY och pyssel. 

Populära produkter

Prismor till lampa, vindspel eller drömfångare

Fina prismor av akryl eller glas kan användas till mycket, bland annat som dekoration i drömfångare, eller som prismor i en kristallkrona. Här nedan har vår designer Martina gjort ett vindspel till altanen, där fina prismor har matchats med romantisk spets och härligt klingande aluminiumrör. Se mer av Martinas romantiska vindspel i bloggen.

Prismor till Lampa

Prismor konstruktion

En prisma är ett transparent objekt med plana sidor, som bryter ljus. Detta, tycker många, är ett väldigt vackert fenomen. Av just den anledningen så används det ofta i smycken så som örhängen och halsband, men även i lampor, så som kristallkronor, taklampor och fönsterlampor. Vi har glas prismor och akryl prismor i bredd 12–37 mm vid dags datum men utökar sortimentet så fort vi finner lämpliga och prisvärda produkter. Tillverkarna är Knorr Prandell, Playbox, med mera.

Prismor till kristallkrona

Glasprismor och akrylprismor fungerar att använda som ersättning för trasiga prismor till kristallkronor, och är med blotta ögat väldigt svårt att urskilja från den riktiga varan – fast kostar betydligt mycket mindre. Vi erbjuder prismor formade som diamanter och droppar. Om du exempelvis renoverar en kristallkrona, och hittar något som du tycker passar, så kan du vara säker på att du kommer att bli nöjd med ditt köp från Kristinas Scrapbooking.

Taklampa prismor

Visst kan man ha prismor i en taklampa – det är ju just det som en kristallkrona är tillverkat av. Se bara till att prismorna passar till lampan, både estetiskt och fysiskt. De flesta av våra prismor har förborrade hål för upphängning och passar därför till saker så som smyckestillverkning, DIY och allmänt pyssel.

Fönsterlampa prismor

Klart att du kan har prismor i din fönsterlampa! DIY plus prismor är sällan en dålig idé – tänk dig en vacker lampa som bryter ljuset när du går upp på morgonen och tittar ut genom fönstret med ditt morgonkaffe i hand.

Prismor av glas och akryl

Vi säljer prismor av glas och av akryl. Eftersom de är gjorde av glas och akryl är priset givetvis mycket lägre än för faktiska kristaller. Eftersom priset bara ett par kronor per prisma, så kan man även låta sina barn använda dem i sitt egna pyssel.

Prismor på tråd i trädgården

Ett mycket vackert sätt att både skrämma iväg oönskade fåglar och att dekorera på, är med prismor på tråd. Häng prismorna på ställen där solen kommer åt. De klittrar vackert och skrämmer till viss del iväg både fåglar och andra djur.

Läs mer
Stäng
Produkter