• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Ask - Låda - Box - Kista

 
Pappersaskar, boxar och lådor i trä och papp för dekorering. Välj mellan flera olika modeller; runda, kvadratiska, sexkantiga och ovala. Vita askar i papp och bruna papier maché askar att t.ex. måla med akrylfärg eller klä med decoupager och mönstrade papper.

Populära produkter

   

Pappersaskar för altring och scrapbooking. Välj mellan flera olika modeller av askar, boxar och lådor att altra. Bröllopsaskar, smyckesaskar, hjärtaskar, resväskor, bokaskar, runda, kvadratiska, sexkantiga och ovala. Vita askar i papp och bruna papier maché askar att t.ex. måla med akrylfärg eller klä med mönster papper.

   

 

   

Träaskar och trälådor att dekorera eller spara som de är. 
Askar, lådor, och boxar i olika träslag så som furu, poppel och kejsarträd. Även i andra träbaserade material så som MDF och faner. Askarna kan målas med 
akrylfärg och kläs i mönstrat scrapbooking papper. Varför inte måla en trä kista, ett smyckesskrin eller en rolig trä-handväska och ge bort som present?! Kejsarlådorna i 3-pack kan både användas till förvaring eller som vägghyllor. Vi har servetthållare, kuvertask och smyckeskrin. Alla sorters lådor och askar för alla tillfällen man kan tänkas behöva askar och lådor.

Läs mer
Stäng
Produkter