• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Fingerfärg

Fingerfärger från Mucki

I den här kategorin hittar du fingerfärger från Kreuls märke Mucki, här finner du härliga basfärger och glänsande metalliska färger i både 1-pack och större förpackningar med sex stycken burkar. Alla muckis fingerfärger är dermatologiskt testade, parabenfria, glutenfria, laktosfria och veganska. Fingerfärgen innehåller bittra ämnen som skyddar mot oönskad konsumtion. Rekommenderas från 2 år!

Populära produkter

Muckis Fingerfärg

Vår fingerfärg från Mucki är en vattenbaserad fingerfärg med bra täckning och en krämig, pastaliknande konsistens. Huvudingredienserna i fingerfärgen är vatten, bindemedel och färgpigment. Det industristandardiserade bittermedlet Bitrex är tillagt för att förhindra att de små konstnärerna inte slickar på sina färgtäckta fingrar. Muckis fingerfärg innehåller inte PVC. För att säkerställa att Muckis fingerfärger förblir hållbara använder dem den aktiva ingrediensen fenoxietanol från kosmetikaindustrin. Det innebär att de klarar sig utan andra typer av konserveringsmedel såsom parabener.

Färgen är framtagen för användning med händerna men det går även utmärkt att använda fingerfärg med pensel, borste, svamp eller palettkniv. Fingerfärgen är lämplig till papper, kartong, canvas, glas, trä, kakel, spegel, sten. Ta bort oönskade färgstänk med tvål och varmt vatten.

Måla med fingerfärg

Dutta, måla, lek och kladda. Doppa händerna i fingerfärgen och smeta runt. Så mycket händer när små fingrar och fötter kommer i kontakt med livfulla fingerfärger, det tränar sensomotoriska färdigheter, förbättrar fingerfärdigheten och ökar både kreativitet och nyfikenhet. En färgstark upplevelse! Det är lätt hänt att färg kan spillas, men det är inga problem, eftersom fingerfärgen lätt kan sköljas av händerna och tvättas ur kläderna i 30 °C.

Fingerfärger för barn

Mucki garanterar att deras fingerfärgen är trygg att använda. Fingerfärgens kvalitet testas kontinuerligt i deras interna laboratorium och barnfärgen överensstämmer med det europeiska direktivet om leksakssäkerhet 2009/48/EC. MUCKI fingerfärg tillverkas i Tyskland. Fingerfärgerna från Mucki är CE-märkta, dermatologiskt testade, parabenfria, glutenfria, laktosfria och veganska. Därför är dem säkra för även de allra minsta att använda. 

Metalliska fingerfärger 

Ädelstenar, diamanter, glitter och glitterfärger är något som det aldrig kan bli för mycket av. Utan alla dessa effekter är barnens hjältar och hjältinnor inte alls lika imponerande. Enhörningen måste skimra, sjöjungfrun måste glänsa, draken måste blända och riddarens rustning måste gnistra. Våra metalliska fingerfärger möjliggör skimrande metalliska effekter så att de små kan upptäcka och utveckla sin fantasi ännu mer. En bit kartong kan förvandlas till en glänsande riddarsköld och en äggkartong blir lätt ett skimrande smyckeskrin.

Har fingerfärgen lämnat fläckar på kläderna?

När man arbetar med färg är det lätt hänt att det blir fläckar på kläderna, med vår fingerfärger är det inga problem. Så slappna av, fortsätt vara kreativ och låt allt torka. Fläcken ska INTE blötläggas. Fingerfärgen innehåller inte några ingredienser som kan interagera kemiskt med fibrerna, men om vatten kommer i kontakt med de färgade områdena kommer färgen att spädas ut och då absorberas den lättare av textilfibrerna och blir mycket svårare att ta bort igen, så låt fläcken torka och tvätta sedan plagget i tvättmaskinen på 30 grader så blir favoritplagget som nytt igen!

 

Läs mer
Stäng
Produkter