• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Påskpapper för pyssel och scrapbooking

Papper till påsk Påskpapper till pyssel

Här hittar du härliga påskpapper och klistermärken med klassiska påskmotiv för pyssel och scrapbooking. Välj mellan olika mönsterpapper, stickers, cardstock och kartong i pastellfärg.

Populära produkter

Skapa en festlig påsk Med påskpapper och påsskstickers!

Letar du efter kreativa idéer till ditt påskpyssel? Varför inte prova att använda påskpapper och påsskstickers för att ge dina påskprojekt en färgglad och festlig touch? Det fungera bra att använda dessa papper till både scrapbooking och pyssel.

Använd påskpapper för att skapa egna påskpresenter

Påskpapper kommer i många olika färger och mönster, allt från pastellfärger till påskmotiv bilder så som påskkycklingar, påskägg och kaniner. Du kan använda våra påskpapper för att göra våriga påskkort, bokmärken påsk, eller till och med göra din egen påskpresenter med påskpappren som omslagspapper. Med påskstämplar så kan man stämpla påskkorten eller omslagspappret.

Dekorera dina påskprojekt med påskstickers och dekaler

För att ge dina påskprojekt ännu mer av din egen stil och personlighet kan du använda påsk klistermärken och påskdekaler. Påskstickers finns också i mängder av olika motiv med allt från söta påskkaniner till färgglada ägg. Du kan använda dem för att dekorera påskäggen eller för att skapa unika påskdekorationer för ditt hem. Påskriset behöver ägg och det finns praktiska äggmålare som underlättar vid målningen. Vackra påskfjädrar i påskens alla färger går utmärkt att dekorera resterande delar av ditt hem med. Sätt dem i dina krukväxter eller i gardinerna. Det finns mycket olika påskdekorationer att välja bland i sortimentet.

Påskpyssel med barnen - använd påskpapper och påsskstickers

Påskpapper och påsskstickers är också perfekta och enkla hjälpmedel  för att pyssla med barnen hemma under påsklovet. Ni kan göra påskkorten tillsammans eller dekorera påskäggen med påskklistermärken och påskdekaler. Det finn även stora mängder av påskpyssel set för alla åldrar. Det är ett enkelt och roligt sätt att fira påsken och göra något tillsammans!

Skapa en färgglad påsk med vårt sortiment av påskpapper och påsskstickers

Så ta en titt på vårt fina sortiment av påskpapper, påskstickers och påskdekaler! Vi är säkra på att du kommer hitta något som passar perfekt för ditt påskpysselprojekt. Ge din påsk lite extra glans och färg med vårat fantastiska påsk pyssel påskmaterial!

 

Påskpapper Påskpapper

Vintage foton & bokmärken med påskmotiv

Kommer du ihåg din barndoms bokmärkesalbum? Visst påminner dessa bilder om din barndoms bokmärkessamling! Minns du skrivhäftet vars blad veks på mitten för att under fliken dölja ett bokmärke. Någon av dina vänner satsade ett bokmärke och stack in i ditt häfte, vek upp bladet och bytte med det som låg där. Otur var det att hamna i mitten, i "kassan", där fick man bara lägga utan att få något i utbyte!

Änglar och ägg, söta prinsar och sagofigurer, Hagaprinsessorna, djur och fåglar....Allt hamnade i albumet.... Den tidens scrapbooking?! Det är åtminstone en början på vad vi idag kallar scrapbooking.

Påskpapper och Påskstickers

Påskpapper i form av cardstock, neonkartong, vårkartong, Mulberry papper, silkespapper, kräppapper, kuvert och adress etiketter i härliga vårfärger. Klistermärken med vackra påskmotiv och söta påskfigurer. Här finns alla påskpapper och påskstickers du kan tänkas behöva till dina påskkort och vårhälsningar. Välj bland påskpapper och stickers med underbara pastellfärger och vackra påskmotiv. Låt dig inspireras till nya skapelser i våryran!

Påskpapper Påskpapper

Läs mer
Stäng
Produkter