Klädnypor

Klädnypor för scrapbooking, hobby och DIY. Träfärgade för decoupage, stämpling eller färgning. Griffeltavla med klämma för små meddelanden. Miniklämmor. Hjärtklämmor i olika färger. Figurklämmor i olika teman.

Populära produkter

Klädnypor trä

Klädnypor trä är klassikern på tvättstrecket men kan också användas i många pysselprojekt. De kan vändas och limmas rygg mot rygg till grytunderlägg eller till oändligt många pysselprojekt. Dukningen blir rolig med bordsryttare som håller placeringskorten. Du kan färga in klädnypor av trä med hobbyfärg till exempel Plus Color eller med Montana sprayfärg så att det matchar dukningen. 
Till barnkalaset kan man skriva namnet på djurkroppar av kartong och sätta på fyra ben av två klädnypor  som fått roliga fötter eller skor. Kartong kan också limmas på klädnypornas handtag eller knipare förslagsvis en haj eller krokodil som öppnar munnen när du öppnar klädnypan. Roligt till barnkalasets godispåsar. Ögon hittar du under självhäftande rullögon. Bra färg är hobbyfärg från Playbox.
Fina färgade klädnypor kan användas till snöret med barnens teckningar i skolsalen eller hemma. Det är lätt att byta ut konstverk när utställningen förnyas.
Klädnypor är bra i garderoben för att hålla reda på scarfar, skärp och halsband. Eller de kan sitta fastlimmade på anslagstavlan för att hålla reda på viktiga papper och kort.
Vi har sett brodöser som använder klädnypor för att hålla reda på trådrester som rullas upp på nypan och där änden kläms fast så att tråden ej trasslar sig.
Små klädnypeflygplan görs av glasspinnar som limmas på tvären över och under klädnypan. Om man önskar propeller fäster man en mindre glasspinne med ett litet stift genom en träkula eller flirtkula. Glöm inte stabilisatorn, en kortare glasspinne i andra ändan!

Små klädnypor trä

Små klädnypor av trä är utmärkta bordsryttare. Du gör dem själv genom att limma dem på en tandpetare eller grillpinne och färga allt med hobbyfärg från Playbox. Foten gör du av lufttorkande modellera Plus eller vanlig modellera. Matcha dina ryttare med dukningen genom att använda papper från t ex Maja design som placeringskort. Vackert är också att limma på ett vitt sidenhjärta på klädnypan vid bröllopsdukningen t ex på syrenfärgad klädnypa. Eller använd en vacker Pappersros som dekoration.
Små klädnypor kan man med fördel använda till adventskalendern om presenterna ligger i små påsar eller till påskriset för att fästa egengjorda utsmyckningar som små fåglar eller fjärilar, flirtkuleägg eller fjädrar.

Stora klädnypor

Stora klädnypor är nog något som används mest till pyssel. Dekorera dem på önskat sätt så att de matchar dukningen. Ställ sedan den stora klädnypan på högkant och använd som bordsryttare. Använd en gigantisk klädnypa som fotohållare i hyllan eller som memoclipshållare på skrivbordet. Med fastlimmade magneter på baksidan av klädnypan så har man en gigantisk klädnypa kylskåpsmagnet. Det kräver kraftiga magneter och de får heller inte ha vassa kanter som kan repa den känsliga kylskåpsdörrens lack. Man kan skruva fast dem på väggen som en stor och cool hållare till viktiga papper eller fotografier.

Mini klädnypor

Med mini klädnypor kan man göra mycket roligt pyssel. En ide är att fästa dem på någon slag bakgrund för att tillverka en slags anslagstavla. Med magneters hjälp så kan man skapa praktiska kylskåpsmagneter. Fäst dem på ett snöre och häng upp dina foton. Antingen vertikalt eller horisontellt.

Prisvärda storpack med klädnypor

Standard klädnypor till att hänga tvätt i billiga storpack. Små klädnypor för allt pyssel. Även de standard stora klädnyporna går bra att använda till pyssel. Speciellt i kombination med glasspinnar.

Produkter