• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Embossingfön - Till embossing

Embossingfön eller varmluftspistolen, används tillsammans med embossingpulver och en stämpeldyna. Med hjälp av värmen smälter embossingpulvret, som får en upphöjd yta. Embossingfönen är förinställd så att den blåser lagom starkt och med perfekt värme till embossing. Detta är egentligen den enda skillnaden mot en varmluftspistol men det avgörande för att man ska kunna embossa. Embossingfön kan också användas för torkning och uppvärmning av färg.

Populära produkter

Embossingfön till scrapbooking

En embossingfön har oftast ett inbyggt stöd så att du kan ha den stående still med värmeutblåset riktat bort från arbetsytan, utan att bränna bordet, eller dig själv.

Embossingpulver som dekoration

Glöm inte att köpa till embossing pulver som finns i mängder av olika färger och med olika storlek på kornen i pulvret som ger mer eller mindre 3D-effekt. Klicka här för att komma till kategorin embossingpulver.

    
Professionellt resultat! Så är det enklast att sammanfatta embossing. Det finns få tekniker inom pysselvärlden som så lätt ger ett perfekt reultat som embossing. Sen är det ju också roligt! Så här gör du: 1: Stämpla med en genomskinlig Versamark-dyna på en stämpel eller skriv med en embossingpenna. 2: Strö snabbt på rikligt med pulver och häll försiktigt av det överblivna pulvret. 3: Värm på lite avstånd med en embossingfön tills allt pulvret smällt. 4: Voila!

Läs mer
Stäng
Produkter