• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dukning - Fest

Här har vi samlat det mesta för all slags dukning vid olika festtillfällen. Vi har fantastiska produkter inom allt från halloween till bröllop och påskmiddagen. Mysighetsfaktorn kan enkelt höjas genom att göra ett färgtema.

Populära produkter

Ibland vill man göra det snabbt och enkelt eller helt enkelt bara sitta utomhus. Då är Engångsartiklar till bra priser kanske att föredra. Vi har även mycket för kalas för de yngre. Ballonger och häftig eller vacker Konfetti förhöjer alla dukningar. Det kanske viktigaste för en hög mysfaktor är ändå, enligt oss, Ljus och Ljushållare - Ljusstake. 

Festdekorationer till Fest & Party

En fest eller ett party är ett utmärkt sätt att att fira högtider och årsdagar tillsammans med vänner och familj men kan också vara ett sammanhang där människor möter framtida affärs- och romantiska partners och nya vänner. Oavsett om du älskar dem eller hatar dem är fester viktiga. En bra fest har lustiga historier och dånande skratt men också komplexa diskussioner. 

För att få till den rätta feststämningen så krävs det mängder med härliga festdekorationer! I den här kategorin hittar du alla dekorationer du behöver till en lyckad fest! Vi erbjuder ballonger i mängder av olika former och storlekar, pom poms i härliga färger, gnistrade konfetti och mycket annat.

Barnkalas

De flesta av oss kan se tillbaka på sin barndom och tänka tillbaka på magiska minnen från barnkalas, både våra egna och kalas vi var med på för att fira våra kompisars födelsedagar. Barnkalaset kan vara både utmanande och stressigt att planera men dem här minnena följer med oss och därför kan det vara lika härligt att ordna ett kalas till ditt barn och ge barnen lika härliga minnen att se tillbaka på. Som barn finns det ju inget mer spännande än ditt födelsedagskalas. Men som förälder är en av de bästa delarna med att ordna ett kalas för ditt barn, dem där ovärderliga ansiktsuttrycken när de njuter av sin alldeles egna, speciella dag och det underbara sättet på vilket de berättar allt de älskade med den.

Barnkalas handlar om att ha kul och deras sociala färdigheter kommer att utvecklas när de har massor av kul och interagerar med kompisarna på sitt kalas. Interaktionen som barn upplever med andra barn i samma ålder är avgörande för deras tidiga utveckling. De mesta av deras interagerande med andra barn sker i skolan, så att barnkalas blir ett trevligt sett att umgås i en miljö som är helt annorlunda. För att inte tala om alla roliga leker och upplevelser som öppnar upp en helt ny värld av fantasi och spänning.

Kika igenom alla våra roliga underkategorier tillsammans med ditt barn för här hittar du allt du kan tänkas behöva till barnkalaset.

Dukning till fest & middagsbjudning

Dukningen är kanske inte det första du tänker på när du ska ordna en fest eller middagsbjudning men det är en viktig detalj som hjälper till att skapa en härlig stämning. Att göra en fin festdukning är inte särskilt svårt, välj dekorationer, bordsplaceringskort, servetter och dukar efter högtid eller färgtema. Vid en riktigt elegant middagsbjudning ska sallads och middagsgafflar ligga till vänster om tallriken och skedar och knivar till höger sida. Eventuella dessertbestick läggs bakom tallrikarna. Vatten & vinglas ska ställas på högersida. Så kallade "Centerpieces", blommor och ljus är de bästa dekorationerna för alla festtillfällen. Så om din dukning är blygsam kan du lägga till gröna blomvaser eller ljusstakar till dukningen.

   

Färgmatchande tillbehör för all slags dukning. Servetter, dukar, ljus, kort, kuvert, tags, satinband, bordslöpare, presentaskar och glasmosaik. Allt du behöver för festen finns här!

   

Här har vi samlat det mesta för all slags dukning vid olika festtillfällen. Vi har fantastiska produkter inom allt från halloween till bröllop och påskmiddagen. Mysighetsfaktorn kan enkelt höjas genom att göra ett färgtema vilket vi har gjort just i denna kategorin. Här ingår dukar, bordslöpare, tags, placeringskort, presentaskar, band, ljus, servetter, mosaikstenar i glas och även matchande kort och kuvert.

   

Många olika placeringskort / Bordsplaceringar i lämpliga storlekar och fina färger. 

   
Kanske dags att byta ut porslinet? Oavsett så har vi roligare porslin här än att alla har samma som finns på IKEA.

 

Läs mer
Stäng
Produkter