• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Maja Design

Maja Design Scrapbookingpapper Maja Design Scrapbookingkort

Maja Design - Underbara vintagepapper i romantisk shabby chic-stil

Svensktillverkade scrapbooking papper, inspirerade av romantisk vintagedesign. Maja Design håller hög kvalitet med sina kraftiga 240 grams papper som är populära för alla tillfällen och högtider. Papperna är perfekta till inbjudningar, bröllop, dop, konfirmation, student, kalas och mycket annat.

Populära produkter

Maja Designs mönstrade scrapbooking papper

Varje år släpper Maja Design flertalet nya papperskollektioner med unika mönster i olika teman. På senare tid har Maja Design också släppt enfärgade cardstock som matchar färgerna i deras serier. Låt inspirationen ta dig till nya platser, nya projekt och skapelser, med Sveriges stolthet av mönstrade scrapbooking-papper.

Paper Pads från Maja Design

Flera gånger per år släpper Maja Design nya härliga kollektioner, gemensamt för dem alla är att dem är inspirerade av romantisk vintagestil. Här har vi samlat hela kollektioner i paper pads. Pappersblocken kommer i storlekar om både 15x15 cm och 30x30 cm.

Enfärgade cardstock från Maja Design

Enfärgat, slätt dubbelsidigt 12”x12”-papper från Maja Design. Kraftiga ark av 240 grams papper. Papperet har en ljus och en mörk sida som matchar perfekt till Majas underbara mönsterpapper. Högkvalitativ cardstock till scrapbooking, pyssel och hobbyprojekt. Vi hoppas att Maja Design släpper nya favoriter i den snygga Monochrome-serien!

Julpapper från Maja Design

Kallare vinterdagar är på väg, och vad kan då vara bättre än en mysig familjestund framför en varm brasa, en rolig snöbollskamp, eller en tävling om vem som kan skapa den finaste snögubben? Bevara dina julminnen och skapa ett härliga julalbum med någon av Maja Designs mysiga julkollektioner. Maja Design erbjuder underbara julpapper inspirerade av romantisk vintage design. Passa på att matcha med en enfärgat scrapbookingpapper från monochrome-serien.
 

Mönstrade Papper från Maja Design

Här hittar du svensktillverkade scrapbooking papper, inspirerade av romantisk vintagedesign. Välgjorda scrapbookingpapper i rejäl 200 grams kvalitet som passar perfekt till kort, album och mycket annat. Kika runt och låt dig inspireras!

 

Maja Design scrapbookingkort

 
Läs mer
Stäng
Produkter