• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Ljusdekoration

Ljusdekoration dekorera ljus
För många är ljusdekoration det roligaste med ljustillverkning. Ibland blir ljusen så vackra att man inte ens vill tända dem. Man kan använda de mesta som den vane pysslaren har hemma. Dock bör man tänka på att dekorationerna ramlar in i ljuset och brinner upp. Alltså är det att föredra vax dekorationer, glas och metall. För ett personligt ljus som gåva till nära och kära.

Populära produkter

dekorera ljus hemma Vaxbård Ljus Tillverka blockljus 

Datumljus - Kalenderljus

De flesta minns väl jularna när man var barn. Det stora ljuset med de 24 datumen som man tände varje dag fram till julafton. Vi säljer flera olika sorter avsedda för både långa eller höga ljus och korta eller tjocka ljus. Datumljus är ett snabbt och enkelt pyssel som passar perfekt till första söndagen i advent.

Klistermärken för ljus - Transferbilder till ljus

Transferbilder för ljus är enkla att hantera och det går att skriva ut på dem med en laserskrivare. Bilder på hunden, datum på födelsedagar, namn, favoritfotbollslaget och mycket mer.

Knådvax till ljusdekoration

Knådvax är som namnet faktiskt säger en vax som är avsedd att knåda. Man värmer upp vaxen i handen under knådningen som även gör att kroppsvärmen fördelas jämnt i vaxen. När knådvaxen är varm så är den lätt att forma till fina ljusdekorationer och den fäster bra på ljuset. Man kan även skapa egna små ljus genom att baka in en ljusveke i knådvaxen.

Lack till ljus

För att ge en vacker och hållbar glans till dina dekorerade ljus rekommenderar vi att använda ljuslack. Lacken gör det också enklare att dammtorka av ljuset vid städning.

Decoupage på ljus

När man gör decoupage på ljus så bör man tänka på brandrisken. Det finns flamsäker decoupage avsedd för servetteknik på ljus. Ett mycket roligt sätt att dekorera ljus!

Dekorera ljus

Att dekorera ljus är mycket roligt och inte så svårt. Kanske det perfekta vinterpysslet med barnen eller på mellandagarna. Man kan köpa färdiga blockljus eller gjuta sina egna ljus. Det enda man behöver är något att dekorera med. Ljuspennor är enkla att använda men kräver desto mer övning för att få ett perfekt resultat. Transferbilder för ljus ger direkt ett mycket fint resultat men det går väldigt snabbt att utföra. Vilket inte ger en så lång pysselstund. Det bästa är nog att ha lite olika dekorationer att välja på så att alla får en mysig stund med ljusdekoration.

Vax till ljus

Här finns vackra vax band och vax bårder. Klipp eller skär dem och forma till dem till det motiv du vill ha. Det går också att skriva med vaxbanden. Alltså att forma bokstäver vax bårder eller vaxband avsedda för ljusdekoration. Ibland kan ett ljus passa bäst i sin vita enkelhet men som gåva är det alltid extra uppskattat om ljuset är dekorerat. Även ljushylsor går att måla och dekorera.

Läs mer
Stäng
Produkter