• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Kort och Kuvert

    

Vill du beställa stora kvantiteter av kort och kuvert, till exempelvis scrapbooking eller fest- och bröllopsinbjudningar, så maila oss gärna. Vi kan snabbt få hem så många kort och kuvert du behöver. I den här kategorin hittar du det du behöver för att skapa vackra kort, tags och bordsplaceringar. 

Populära produkter

Kort med kuvert till inbjudningar

Skapa personliga och fina inbjudningar till dina middagar. Gör en vacker och unik bordsdukning med fina placeringskort till dina gäster och fyll en cellofanpåse med exempelvis godis och sätt vid placeringskortet. Vi har produkterna som ger dina fester och middagar det lilla extra och även ett storm sortiment av vackra och prisvärda kort med kuvert i olika sorters set. Letar du efter kortstommar till årets jul kort, har vi samlat dessa här: Julkort pyssel.

Brevpapper

Av oss kan du köpa vackra brevpapper i många härliga stilar. Det ingår oftast kuvert i rätt storlek för att göra det enkelt att skriva handskrivna brev på brevpapper. En perfekt gåva till någon man tycker om eller den som älskar att skriva.

Kvadratiska kuvert

De kvadratiska kuverten ger ett annat intryck än de vanligare kuverten i olika C-format. De är kanske speciellt populära inom scrapbooking för att det är ett format anpassat till deras scrapbookingpapper. Kvadratiska kuvert ett roligt och enligt oss vackert format av kuvert och kort.

Kuvert C5

C5 kuvert har en bestämt plats i samhället. Räkningar! Kanske kan det därför ibland uppfattas som ett mindre attraktivt format? Kuvert med fönster brukar vara i C5 format. Detta för att man skriver ut adressen direkt på pappret och minimerar risken för felskickningar.

Kuvert C6

Det billigaste formatet att köpa då det är ett litet kuvert i format av ett A4 papper vikt på mitten två gånger, 11.5 x 16,5 cm. Ett behändigt format att ta med i handväskan och dylikt. C6 kuvert finns också med fönster och är nog det vanligaste formatet för all privat korrespondens.

Kuvert E65

Om viker ett A4 papper i tre lika stora delar så passar det perfekt i ett kuvert E65. Detta format används ofta till bröllopsinbjudningar och anses se lite mer exklusivt ut. Vi erbjuder vackert ornamenterade kuvert i flertalet vackra färger så som pärlemo och silver. Kvistkuvert är även det mycket populärt.

Små kuvert

Det finns otroligt många format bland de små kuverten. Små kuvert kan användas till inbjudningar och so ersättning tilltags på en gåva. Man kan sätta dem i blommor om man vill skriva ett lite mer privat meddelande eller göra det lite extravagant.

Konvolut

Ett konvolut är detsamma som ett kuvert. Oftast använde man ordet konvolut i äldre skrifter istället för kuvert. Det betyder helt enkelt skyddande omslag. Vinylskivornas skydd kallas just konvolut. Detsamma gäller för CD skivornas skyddande omslag. Allt detta enligt information som vi funnit genom att söka på Google.

 

Läs mer
Stäng
Produkter