• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Bordsplaceringskort

Bordsplaceringskort till bröllopRosa bordsplaceringskort med rhinestones ballongBlått bordsplaceringskort dekorerat med fjäril

Bordsplaceringskort används främst vid större middagsbjudningar och fester men kan också vara en charmig detalj vid en mindre fest, eller på ett barnkalas. Vi erbjuder enfärgade enklare placeringskort och pärlemorskimrande bröllopsplaceringskort med dekorativa detaljer. 

Populära produkter

Bordsplaceringskort till middagsbjudningar

Ett bordsplaceringskort leder inte bara gästerna till bordet där var och en kommer att sitta under bjudningen, utan visar också varje gäst till sin speciella plats vid bordet. Bordsplaceringskort kan också fungera precis som namnlappar och hjälpa till att identifiera dem som annars kan vara okända för varandra. Ett placeringskort kan även användas för att presentera menyn för festen gäster. 

När används bordsplaceringskort?

Det absolut vanligaste tillfället när bordsplaceringskort används är vid bröllop, men de kan också fylla en funktion vid företagsevent, konferenser, klassåterträffar, jubileum och mycket annat. Låt barnen dekorera sina egna placeringskort och träna på att skriva sina kompisars namn.

 

Läs mer
Stäng
Produkter