Halloweenpyssel & Höstpyssel

Halloweenkort Pumpa till höst ballonger till halloween halloweenpumpor

Halloweenpyssel & Höstpyssel

På hösten pysslar och dekorerar vi gärna med naturmaterial i höstens vackra färger. I den här kategorin hittar du röda flugsvampar, bruna höstlöv, och orangea pumpor i en härlig blandning tillsammans med häxor, spindelnät och fladdermöss till halloween.

Hösten

Det är något med hösten som framkallar speciella känslor. Kanske är det de kallare kvällarna, de skiftande färgerna på träden, eller äpplena och pumporna som tar sig fram till middagsbordet. Hösten är magisk inte bara på sina egna meriter, utan på grund av dess associationer. Skolstarten, stora lövhögar, lukten av nybakad äppelpaj och härliga familjeminnen från bus eller godis. 

Höstpyssel

Hösten är den perfekta tiden att varva ner, koppla av och pyssla. Höstpyssel är ett perfekt sätt att ta tillvara på de kallare kvällarna. Fallna löv, kaneldoft och pumpor ger utmärkt inspiration till höstpysslet. Du kan även göra hemmet lite mer höstigt och skapa dina egna höstdekorationer. På hösten kan man hitta mängder av härliga dekorationer i naturen, så låt naturen följa med in till pysselbordet.

Halloween

Halloween firas den 31 oktober av många runt om i landet. Visste du att halloween egentligen kommer från Irland och den keltiska festivalen som kallades Samhain. Den hölls från början den 1 november, det var dagen man trodde att dem dödas själar återvände till sina hem. Människorna klädde sig i läskiga kostymer och tände stora brasor för att skrämma bort andarna och på så sätt blev häxor, troll och spöken förknippade med Halloween. De utskurna pumpansiktena var från början vanliga rovor, men man tager väl vad man haver. Halloween blev återigen populär i början av 1900-talet när dem i de skotska och irländska samhällena i USA återupplivade gamla traditioner genom att klä ut sig i läskiga kostymer och berätta ett skämt eller utföra ett trick i utbyte mot en frukt eller något annat gott. Därefter spreds traditionen över en stor del av världen och är idag en av de största helgdagarna i Sverige.

Halloweenpyssel

Finns det något bättre sätt att komma i halloweenstämning än halloweenpyssel? Skapa härligt pumpaslajm, charmiga spindlar med rullögon, läskiga mumier av gipsbindor, glada häxor av papper, söta fladdermöss av äggkartonger och så mycket annat. Halloweenpyssel behöver inte vara läskigt. Gör söta, charmiga figurer av de vanligtvis läskiga halloweenfigurerna så kan även de allra minsta barnen vara med och halloweenpyssla.

 

Produkter