Bli guldkund hos Kristinas Scrapbooking, och få 10 % rabatt i 365 dagar, även på REA-varor!

 

Guldkund i korthet:

När du har handlat godkända* varor för minst 1900 kr inom loppet av 365 dagar från dags datum, kontaktar du oss på [email protected] och ber om en manuell kontroll av dina inköp. Vi räknar ihop dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer till dig via mejl. Skulle du ha blivit guldkund, får du en personlig rabattkod med 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt från den dagen då du passerade guldkundsgränsen. När en kod utgår, nollställs ditt konto, och du kan börja samla till 1900 kr på nytt igen. Köpen du gör under guldkundsperioden, är alltså inte guldkundsgrundande.

 

Guldkunds-erbjudandets Regler:

1. Ett kundkonto skapas automatiskt när du gör en order. Rabatten börjar gälla när du uppnår guldkundsnivån på 1900 kronor, och gäller i 365 dagar framåt.

2. Rabatten gäller på din nästkommande order. Alltså ordern efter den order som gjorde dig till guldkund.

3. Om guldkundskoden inte används vid ett köp ges ingen rabatt i efterhand.

4. Du måste skriva in koden i rabattfältet varje gång du gör en beställning.

5. Det är kundens ansvar att kontrollera att rabatten dras i kassan. Fungerar ej koden, kontakta kundtjänst innan du fullföljer ditt köp. 

6. Det är upp till kunden att själv hålla reda på hur mycket kunden handlat för. Vi har ingen automatik för detta i dagsläget. Kontakta kundtjänst, så gör vi en manuell kontroll och skickar en guldkundskod via mail. Lägg ej en order innan kontroll är utförd och du har mottagit guldkundskoden via mail. 

7. Erbjudandet gäller alla kunder som handlar produkter* för minst 1900 kr (exkl. frakt)

8. Rabatten gäller endast vid inköp av produkter*, ej fraktkostnad eller presentkort.

9. Om en annan kund använder en guldkundskod så har guldkunden förverkat sin rätt till koden och koden tas bort. Behandla koden som en värdehandling och skydda koden för obehöriga! Kristinas Scrapbooking AB kan också neka kunder fortsatt möjlighet till att bli guldkund.

*10. För att kunna hålla så låg guldkundsgräns som möjligt, är vissa produkter inte guldkundsgrundande. Detta gäller våra stansmaskiner cuttlebug, big shot maskinerDie Cut och Embossing Maskin SunlitSilhouette-maskinerna, GoPress and Foil-maskinen, samt Cricut Maker och Cricut JoyDäremot om du blir guldkund så får du guldkundsrabatten (10%) även vid köp av dessa produkter. Exempelvis om du handlar för 1999 kr totalt, och 999 kr av totalsumman är en cuttlebug-maskin, räknas bara 1000 kronor som guldkundsgrundande.

 

Observera att alla regler kan ändras av Kristinas Scrapbooking AB utan föregående varning. Kristinas Scrapbooking har alltid sista ordet i hur reglerna skall tolkas. Detta då guldkund inte är att se som ett avtal utan ett erbjudande och tack till trogna kunder. 

 

Vid oklarheter - kontakta kundtjänst

Välkommen! 

Produkter