• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Marmoreringsfärg Magic Marble

Magic Marble Paint Magic Marble KREUL
I den här kategorin hittar du flytande marmoreringsfärger från KREUL som ger coola effekter och en unik marmordesign. Färgerna kan användas på de flesta material. Välj mellan basfärger, metalliska färger och chalky färger.

Populära produkter

Inred och dekorera med marmoreringsfärger

Marmoreringslooken är en mycket populär trend inom mode, hobby och inredning. Med marmoreringsfärg kan dina trälådor, tavlor, ljus eller porslin bli en vacker dekoration som passar perfekt oavsett om du gillar Shabby Chic, skandinavisk design, modern inredning eller milda, ljusa interiörer. Färgen kan även användas på vykort, lådfronter, muggar, ljusglas, skateboards eller hjälmar. Marmoreringsfärg ger oanade möjligheter att skapa ovanliga mönster. 

Magic Marble Paint Egg

Magic Marble från KREUL

Kreul är ett tyskt, familjeägt företag som startades redan 1838 och har tillverkat och producerat färg för barn, konstnärer och pysslare i över 180 år. Marmoreringsfärgen från Kreul tillverkas i Tyskland under de hårdaste kvalitetskraven och det är den enda marmoreringsfärgen på marknaden som fungerar tillsammans med vanligt kranvatten. Färgerna är enkla att använda och säkra när de används enligt anvisningarna, de har inga tillsatta skadliga kemikalier, kort torktid och uppfyller både europeiska och amerikanska säkerhetsstandarder.

Magic Marble färgen har en utmärkt färgglans och ljusstyrka som gör det möjligt att skapa unika färgeffekter på trä, glas, plast, papper, metall, lera, terrakotta och frigolit. Färgen kommer i en praktisk 20 ml burk och har öppning med pipett som förenklar appliceringen. 

Hur använder man marmoreringsfärg?

Enkelt att använda och allt du behöver är Magic Marble marmoreringsfärg, en behållare och en pinne!

Skaka färgerna. Häll vatten i en skål. Droppa några droppar färg nära vattenytan. Dra försiktigt över vattenytan med en pinne, så färgerna marmorerar sig. Doppa föremålet försiktigt. Lyft upp och låt torka. Se vår steg-för-steg-beskrivning i bloggen: Vi testar Magic Marble Färg från Kreul

Läs mer
Stäng
Produkter