• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Stickers

Stickers är en traditionell och enkel metod att snabbt och snyggt få till ett riktigt fint grattiskort. Vi har alfabet för rubriker och journaling, peel off stickers i silver och guld där man oftast bara använder konturer, bårder och ramar och även läckra 3D-stickers med roliga teman.

Populära produkter

Att köpa stickers på Internet

Att köpa stickers är mycket enkelt i dagens digitala Värld. Kristinas scrapbooking erbjuder ett av sveriges största sortiment inom stickers. I dagläget uppskattar vi att vi har över etthundratusen olika motiv då det ofta är väldigt många olika motiv på varje sticker. Stickersböcker är den perfekta gåvan till de yngre och är ett fantastiskt komplement till alla stickers älskande barn. Här finns något för alla smaker.
 

Fönsterstickers rengöring

Fönsterstickers, det vill säga stickers (klistermärken) som fästs på oftast glasfönster. Fönsterstickers är speciellt tillverkade för att vara enkla att ta bort när man inte längre vill ha dem kvar. Om man inte kan få bort stickers från glas så kan det ofta gå att använda en glasskrapa. Om det inte fungerar så finns det ytterligare ett knep där man med hjälp av en hårtork värmer upp stickers så att limmet blir mjukt och lossnar. Efter ca 15 sekunder bör man kunna ta bort klistermärket. Om inte, så kan man testa att värma lite längre. När man väl har fått bort stickern kan man ha kvar en stor, ful klisterfläck. Beroende på vad det är för lim eller klister, så kan du prova olika metoder för att ta bort det. Börja med att försöka med en glasskrapa, om det inte är effektivt så kan matolja, lampolja och ren alkohol fungera i stället. Hållbart torkpapper med t-sprit fungerar nästan allltid. Använd ett nytt område på pappret ofta det gör att mer av klisterämnet fastnar varje gång man gnuggat lite. Absolut bäst upplever vi att det fungerar med strävare tyg och T-sprit.
 

Scrapbooking Stickers

Det är populärt att använda stickers inom scrapbooking. Många anser att de är en vital del av hantverket, och vi här på Kristinas Scrapbooking säger inte emot. Man kan med stickers göra många olika collage, konstverk, figurer och dylikt. Med ett stort urval av motiv kan man hos oss finna i princip allt man behöver till sina scrapbookingprojekt.
 

Stickers pyssel tips – klocka dekorerad med planeter av silk clay och stjärnstickers

Här finns en annan beskrivning av samma sak men med bilder. Klocka pyssel.
Här nedan kan du läsa hur du själv konstruerar en helt fungerande klocka som ser ut som ett solsystem, med frigolitplaneter klädda i silk clay och stjärnstickers, som fungerar som siffror. För detta projekt behöver du följande produkter:
1x Urverk
Silk Clay i olika färger
Stjärnstickers
Frigolitkulor i olika storlekar
Aluminiumtråd
 
Hur man gör:
1. Sätt ihop urverket enligt ritning, men sätt inte på visarna än.
2. Blanda cirka 40 gram gul silk clay med vit, röd och orange silk clay. Blanda tills du tycker att massan passar som en sol. Ju längre du blandar massan, desto mer enfärgad blir massan – vilket INTE är den effekt vi vill uppnå.
3. Rulla nu solen till en ellipsoid, det vill säga ett något tilltryckt klot – en lite tillplattad boll. Gör ett hål i mitten av solen med hjälp av en modelleringspinne.
4. Pressa nu på ellipsoiden på urverket, så att urverkets mitt sticker ut från solens mitt.
5. Sätt nu på visarna på urverket, enligt ritning.
6. Gör nu tio stycken olikfärgade, platta mönster med silk clay.
7. Klä tio stycken frigolitkulor med de tio silk-clay-mönstrena, och runda dem till jämna bollar med hjälp av dina händer.
8. Klipp tolv aluminiumtråd bitar i olika längder.
9. Tag planeterna och tryck in aluminiumtråd bitarna i dem.
10. På de resterande två trådarna sätter du stjärnstickers. Du kan sätta två likadana stjärnstickers med deras klistriga sidor mot varandra på tråden.
11. Tag andra änden av aluminiumtråden, och tryck in den i solen. Vad som är väldigt viktigt är att aluminiumtrådarna är jämt utplacerade med en tolftedels mellanrum mellan varandra; kom ihåg att de ska representera siffrorna, så de måste med jämt mellanrum vara utplacerade, som på en vanlig klocka.
12. Resten av klockan kan givetvis också dekoreras med diverse stickers, om man så vill.
 

Klistermärken

Klistermärken är som sagt stickers, fast på svenska.I denna varugrupp har vi samlat alla stickers oavsett sort. Vill man scrolla och endast titta bilder så har vi mängder av kvalitativa stickers till låga priser. Vi har bland annat coola och billiga stickers som ändrar färg baserat på temperatur. Det betyder att om man sätter dem på till exempel en porslins-kaffekopp, och sedan häller i varmt kaffe, så skiftar de från svart till rött. De tåls att diskas i diskmaskin, om de inte utsätts för ovanligt höga temperaturer.
Vi erbjuder även stickers med temat djur och natur, som passar bra till barn, men givetvis också vuxna. Tillverkaren Sticko har många djur- och natur stickers, däribland katter, hundar, kaniner, sköldpaddor, fåglar, hästar, björnar, ugglor, med mera. Det är faktiskt ganska imponerande hur de får plats med nästan en hel skog på ett A4. Dessa passar bra till fotoböcker, pärmar, brev, vykort, och liknande.
Sticko har dessutom 3D-klistermärken, många med motiv av diverse turistattraktioner, så som Big Ben – den berömda klockan från London; Vita Huset – USA:s presidents bostad; Frihetsgudinnan – en generös gåva från Frankrike till USA; Abraham Lincoln statyn – statyn på USA:s 16:e president… Dessa är alltså i 3D – de står ut från deras underlag. De kan emellertid användas i pärmar och dylikt, och behåller ändå sin strukturella integritet, de plattas alltså inte till.
Stickers med former av hjärtan är populära och kan användas till allt pyssel. De finns i olika färger, där rött är den dominanta. Andra färger inkluderar de metalliska, så som guld och silver. Vi har även glittriga klistermärken, också i de ovannämnda färgerna. Våra glittriga stjärnor finns i diverse texturer och former. De kan vara gjorda av tunn plastfolie och foam.
Siffror- och alfabet stickers är väldigt populärt bland de som precis lärt sig att läsa, eller är i processen att lära sig. Så varför inte skoja till det med häftiga stickers? Vi har både små och stora ark, med båda små och stora bokstäver. De flesta är i materialen foam och plastfolie, och finns bland annat i färgerna ljusrosa, guld, lila, lime, ljusblå och orange.
 

Stickers barn

Det roligaste pysselt för många barn är stickers barn. De ger ett snabbt och fint resultat som förstärker många barns pysselprojekt. Bortsett från barnets egna nöjesfaktor så är stickers även bra ur andra synvinklar. De kan utveckla barnens motorik då det är ett ganska pilligt projekt. Det konstruktiva och kreativa tänkandet kan ochså utvecklas i positiv bemärkelse. Allt pyssel uppfyller dessa kriterier och detta är något som man även bör tänka på i hemmamiljön. 
 

Halloween stickers

Halloween stickers är en genre som utvecklats starkt de senaste åren. Dessa stickers har oftast temat "skrämmnade men roligt". Alltså det är inte stickers med naturtrogna motiv av spindlar och zombier utan animerade eller tecknade. Meningen man halloween är inte att verkligen skrämmas utan det är en högtid med gemensamhet och bus. Åtminstone enligt oss.
 

Olika sorters stickers

Vackra vintage änglabilder. Gigantiska klistermärken för dekoration och pyssel. Motiven är utskurna ur kraftig kartong, med uppbyggd 3D-effekt och klisterkudde på baksidan. Kan användas till bl.a. vägg i barnrum, på speglar, möbler med mera. Observera att klisterkudden inte passar alla underlag, och kan lämna spår på t.ex. tapet, så var noggrann med var du fäster motivet. Roliga stickers i sf register i pärmar och böcker. Du viker dem runt bladet och trycker till. Klart.

Nagelstickers

Metallstickers med fina detaljer för snabbt snygga naglar! Påskstickers Ägg och påskharar. Se även påskkategorin!

3D Stickers Paper House

3D Stickers, motiv country, handyman, mom, dad, shopping girl och mer.

Stickers Sticko

Army, doctor, police, brandbil, blåsinstrument, studentmössor, skägg och annat.

Stickerbok - bra barnkalaspresent

Du får en hel bok med många olika mixade stickers ark i plastfickor. Perfekt som present.

Barnens egen kokbok med stickers

Låt barnen göra en egen kokbok genom att rita in ingredienserna och illustrera med stickers. Roligt, lärorikt och ett vackert minne för dem och för föräldrarna. Låt dem välja stickers och motivera varför så får du många leenden framöver! Stickers med mat, öl, vin, bakning, party goodies med mera. Allt för att göra en smakfull invitering eller pimpa kokboken med roliga stickers! Du hittar mycket smått och gott i denna kategori. Klistermärken för recept och inbjudan.

Vackraste textningen med stickers

Den gör du med hjälp av stickers med färdiga bokstäver eller hela ord som du placerar på ditt kort med hjälp av linjal och pincett. Välj mellan silver, guld, vit eller svart text. Inrama ditt kort med bårder i samma metall. Snyggt och proffsigt utan en jättelik arbetsinsats. Snabbt och snyggt resultat. Ovärderligt till många inbjudningskort och tackkort! Stor hjälp till den som ej kan texta så bra! Ger ett proffsigt intryck.

Hörn och ramar av stickers

Hjälper till att ge lyster och accent till dina kort och album. Ramar in och fokuserar blicken på innehållet. Välj bland otaliga guld och silver stickers.

Stickers till livets högtider

Här hittar du allt från dop och konfirmation till bröllop och födelsedagslyckönskningar! God Jul och gott nytt år på olika språk liksom på silverbröllopsdagen och lyckliga ferier på nederländska! Visste du att Onnea! betyder Lycka till! på finska?

Fantasifulla Vivi Gade Stickers 

Vivi Gades storstadsinspirerade motivstickers med matt yta matchar ViviGades pappersserier. Vackra stilfulla alster som du lätt åstadkommer med stickers och dessa vackra mönsterpapper.

Tavelstickers

På dessa tags och pratbubblor skriver du med tavelkrita.

Vita bårder  - spetsar av stickers

Vackra kort kräver vackra bårder. Har du ingen textil tar du en stickersbård.

Foamstickers snöflingor

Dessa återanvändbara stickers kan du placera på fönster, speglar, album, kort, väggar, möbler etcetera.

Hela livet i stickersform

Här hittar du lämpliga stickers för hela årets högtider men också för höjdpunkterna under livet. Dop, barnkalas, konfirmation, skola, student, examen, bröllop, födelsedagar, guld och silverbröllop med mera. Blommor, djur och natur, trädgård, hus och hem. Till varje del av livet finns några roliga stickers, scrapparens vän i nöden. Passar perfekt när när tiden är knapp!

Välkommen baby stickers

Vackra stickers till gratulationskort, dopinbjudan, mitt första album med mera.

Satinstickers Baby Feet, gunghäst

Vackra textilstickers till smakfulla dopinbjudningar. Gläd dig åt den nyfödda med ett vackert dopkort!

3D Stickers

Baby boy, Baby Girl, pärlemorhjärtan, Baby Feet. PeekABoo Baby Girl, sleeping Baby med flera.

Congratulations - Grattis stickers

Här hittar du flera olika grattisstickers på svenska och engelska. Ballonger, hjärtan, tårtor och paket. Allt du behöver för inbjudningskort och grattis kort eller minialbum till jubilaren.

Peel off stickers

Peel-Off’s är självhäftande klistermärken. Peel-Off’s fäster lätt på papper, glas, tyg, speglar, ljus och kort. Använd bokstäver, texter och konturer av figurer som de är, eller fyll i med penna och pensel. Kalas stickers, peel offs och stickers till Watercoclor Party serien av Ella & Viv passar bra till alla handgjorda kort som hedrar födelsedagsbarnet.

Rub ons stickers

Rub Ons kan jämföras med stickers men istället för att dra loss ett motiv från skyddspappret, gnuggar du på motivet på ditt papper. Rubonsen sitter på ett genomskinligt plastskydd, så du kan enkelt se var på pappret du placerar motivet. Se till att gnugga på rätt sida av skyddsplasten, annars gnuggar du sönder motivet. Oftast medföljer en pinne i varje förpackning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Läs mer
Stäng
Produkter