Stickers

Stickers, eller klistermärken som vi säger på svenska, är en traditionell och enkel metod att snabbt och snyggt få till t.ex ett riktigt fint grattiskort. Vi har alfabet för rubriker och journaling, peel off stickers i silver och guld där man oftast bara använder konturer, bårder och ramar och även läckra 3D-stickers med roliga teman.

Populära produkter

Hela livet i stickersform!

Här hittar du lämpliga stickers för hela årets högtider men också för höjdpunkterna under livet. Dop, barnkalas, konfirmation, skola, student, examen, bröllop, födelsedagar, guld och silverbröllop mm!

Blommor, djur och natur, trädgård, hus och hem. Till varje del av livet finns några roliga stickers, scrapparens vän i nöden!  T ex när tiden är knapp!

Välkommen baby!

Vackra stickers till gratulationskort, dopinbjudan, mitt första album mm.

Satinstickers Baby Feet, gunghäst

Vackra textilstickers till smakfulla dopinbjudningar! Gläd dig åt den nyfödda med ett vackert dopkort!

3D Stickers

Baby boy, Baby Girl, pärlemorhjärtan, Baby Feet. PeekABoo Baby Girl , sleeping Baby m fl.

Congratulations - Grattis

I födelsedagskategorin hittar du flera olika grattisstickers på svenska och engelska. Ballonger, hjärtan, tårtor, paket mm. Allt du behöver för inbjudningskort och grattis kort eller minialbum till jubilaren!

Stickers Sticko, Ella & Viv m.fl.

Kalas stickers, peel offs och stickers till Watercoclor Party serien av Ella& Viv passar bra till alla handgjorda kort som hedrar födelsedagsbarnet!

Rub Ons kan jämföras med stickers (klistermärken) men istället för att dra loss ett motiv från skyddspappret, gnuggar du på motivet på ditt papper. Rubonsen sitter på ett genomskinligt plastskydd, så du kan enkelt se var på pappret du placerar motivet. Se till att gnugga på rätt sida av skyddsplasten, annars gnuggar du sönder motivet. Oftast medföljer en pinne i varje förpackning.

 

 

Tim Holtz Idea-Ology Remnants

Remnants - rester, det som finns kvar, Vackra motiv som du kan gnugga loss på papper men också på plast, trä, metall eller tyg. Lite här och lite där men med en sammanhållande design! Det kan bli väldigt vackert och roligt.

Kaisercraft Pack Your Bags, Up,Up & Away 

Reseinspirarade rubons där du använder samma teknik. Gnugga på så stor del som du vill ha på ditt kort, tag eller tavla.

 

 

Peel-Off’s är självhäftande klistermärken. Peel-Off’s fäster lätt på papper, glas, tyg, speglar, ljus och kort. Använd bokstäver, texter och konturer av figurer som de är, eller fyll i med penna och pensel. Se bilden till vänster.

 

 

 

Vackraste textningen

Den gör du med hjälp av Peel Offs färdiga bokstäver eller hela ord som du placerar på ditt kort med hjälp av linjal och pincett. Välj mellan silver, guld, vit eller svart text. Inrama ditt kort med bårder i samma metall. Snyggt och proffsigt utan en jättelik arbetsinsats.

Hörn och ramar

Hjälper till att ge lyster och accent till dina kort och album. Ramar in och fokuserar blicken på innehållet. Välj bland otaliga guld och silver Peel Offs!

Till livets högtider

Här hittar du allt från dop och konfirmation till bröllop och födelsedagslyckönskningar! God Jul och gott nytt år på olika språk liksom på silverbröllopsdagen och lyckliga ferier på nederländska! Visste du att Onnea! betyder Lycka till! på finska?

Stickers

Snabbt och snyggt resultat! Ovärderligt till många inbjudningskort och tackkort! Stor hjälp till den som ej kan texta så bra! Ger ett proffsigt intryck!

Fantasifulla Vivi Gade Stickers 

Vivi Gades storstadsinspirerade motivstickers med matt yta matchar ViviGades pappersserier. Vackra stilfulla alster som du lätt åstadkommer med stickers och dessa vackra mönsterpapper.

Tavelstickers

På dessa tags och pratbubblor skriver du med tavelkrita!

Vita bårder  - spetsar

Vackra kort kräver vackra bårder ! Har du ingen textil tar du en stickersbård!

Foamstickers snöflingor

Dessa återanvändbara stickers kan du placera på fönster, speglar, album, kort, väggar, möbler etc...

Skagen

Vackra vintage änglabilder!

   

Gigantiska klistermärken för dekoration och pyssel. Motiven är utskurna ur kraftig kartong, med uppbyggd 3D-effekt och klisterkudde på baksidan. Kan användas till bl.a. vägg i barnrum, på speglar, möbler, m.m. Observera att klisterkudden inte passa alla underlag, och kan lämna spår på t.ex. tapet, så var noggrann med var du fäster motivet.

 

 

Produkter