• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Hängande Julpyssel

Hängande juldekorationer Hängande Juldekorationer Pyssel

Hängande julpyssel till julgranen eller ditt julfönster. Julfigurer, julupphänge och julornament som kan målas och dekoreras efter egen fantasi. Julpyssel och material för hela julsäsongen, för både stora och små.

Populära produkter

Juldekorationer fönster

Målade träfigurer med julmotiv är perfekt att hänga upp i ett adventfint fönster. Här finner du båda stjärnor och hjärtan i trä eller papp att måla och dekorera, men också pepparkaksfigurer, renar och änglar. Njut av ditt julfönster och dess vackra, handgjorda juldekorationer. Ornamenthängen kombinerade med julröda kulor blir en snygg detalj att vila ögonen på vid köksfönstret. Variera dina julfigurer från år till år. Kanske hittar du ett roligt projekt i vår pyssellåda jul att göra tillsammans med barnen?

Julgransdekoration

En nyhet hos oss på Kristinas Scrapbooking är våra vackra terrakotta-hängen. Dekorera granen med dessa fina stjärnor och runda cirklar med tryck. De kan målas med porslinsfärg från Kreul, eller hängas upp naturellt vita. Cirka 7 cm stora och 6 mm tjocka. Vackra julupphängen för julpynt, pyssel och julgransdekoration. De kan också bli en vacker detalj till årets paketkalender och julklappspåsar.

Julhänge   Julgransdekoration Terrakotta

Julhänge i Plywood

Tips på ett enkelt, men fint pyssel med julhänge, är våra dekorationer i trä. Närmare bestämt julhänge i plywood. Här är ett alternativ att hänga på dörren istället för en julkrans. En välkomstskylt med texten XMAS placerad på en äkta trägren, eller tomtens släde med renar. Vi rekommenderar att måla den med täckande hobbyfärg om den ska hänga utomhus, och gärna lacka med väderbeständig lack. Dekorera med valfria dekorationer, till exempel grankvistar och kottar efter egen fantasi, och låt andra julhängen i trä hänga ner från grenen likt bilden här nedan visar. (Klicka för att förstora.)

Julhänge i Plywood Hängande Juldekoration Plywood Juldekoration Hänge i Trä

Läs mer
Stäng
Produkter