• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dekorationsföremål

Populära produkter


Att pyssla och skapa med Papier Maché figurer är alltid lika populärt, för såväl vuxna som för barn. Med en enkel kartong kan vad som helst skapas till otroliga fantasifigurer. Måla, dekorera, och lacka! Använda decoupage-papper eller tunna servetter för att skapa unika mönster! Klicka här för att komma till kategorin Decoupage.

Pysseltips:

Charmiga Hönor av frigolit, dekorerade med pulp

Långbent fågel av frigolit klädd med pulp 

 

Pysseltips:

Hjärt- och stjärnformad ram med kulor

 

   

Handgjorda figurer i papier-maché. Måla med en täckande färg, t.ex. akrylfärg, eller Montana Spray och dekorera! Kan också täckas med Silk Clay eller Foam Clay. Med decoupage papper och lack kan du få vackra mönster på dina papier maché figurer. Dekorera med blommor, rhinestones, band och spetsar! Rolig aktivitet för både påhittiga barn och pyssliga vuxna!

 

   

   
Inget går väl upp mot att få ge bort en vacker present till någon man tycker om? Även om det är innehållet som står i centrum, så skadar det inte med ett vackert omslag! Här finner du presentaskar i kartong och papp i olika modeller och storlekar. Varför inte slå på stort och ge bort en exploding box till konfirmanden eller jubilaren? Missa inte vår kategori presentinslagning, där du också hittar presentpapper och påsar m.m.

   
Kartong, papp, chipboard eller papier maché! Variationen är stor, och med lite fantasi kan man ha väldigt roligt med tjockare papper! Låt dig inspireras och hitta din egen favorit! I vår kategori DIY Papp och Kartong gömmer sig över 500 olika produkter som är redo att målas, dekoreras, limmas, färgas, pyntas och leka med! Med lite färg och dekorationer blir resultatet en hit! 

    

Pysseltips:

Blomsterkrans av Silk Clay och Silk Clay Creamy

   

   

   

   
Trädekorationsföremål för hem, hobby och pyssel

Trä är ett fantastiskt hobbymaterial att pyssla med. Trä är lätt att forma och förlåtande när man råkar göra fel. Antingen kan man behålla den vackra träådringen synlig, eller måla över med tänkande träfärg som hobbyfärgakrylfärg eller sprayfärg.

Man kan också limma fast papper och göra fantastiska kokböcker i trä, eller varför inte småmöbler av kejsarträd, dekorerade på samma sätt. Inka gold är nog bland det lättaste sättet att färga in trä, för att få ett fantastiskt resultat. Rekommenderas! Upphängen av trä med lämplig text-stämpel blir unikt som gåva, eller hemdekoration. Vägghyllor för barnens rum, eller som stapelbara prydnashyllor i bilden här ovan, är ytterligare förslag för just ditt unika hem. Vid jul handlar det mycket om tradition för de flesta i Sverige. Mycket av dekorationerna i hemmet består av plast, så som julkulor och till och med plastgranen. Kanske är det dags att ersätta dessa massproducerade produkter med hemgjorda träljusstakar och julkulor. Oavsett, så är det roligt att pyssla!

Läs mer
Stäng
Produkter