Konfetti till fest

konfetti sugrör dukning med konfetti konfetti och glasmosaik konfetti eller glsamosaik

Konfetti är små bitar av papper, plast eller metall som ofta används för att förhöja partystämningen genom att sprida ut dem på ett bord, fylla en ballong eller kastas i luften. Vår konfetti finns i flera storlekar, med flera olika motiv och i både holografiska, metalliska färger och matta nyanser. Oavsett vad du firar blir allt bättre med konfetti! Konfetti kan även användas till pyssel och shaker kort.

Populära produkter

Konfetti - Festdekoration

Vi erbjuder enfärgad konfetti i den klassiska runda formen, droppformade, stjärnor eller hjärtan som är lätta att matcha med resterande partydekor, mixar med djur, blommor och figurer i härliga starka färger som passar utmärkt till barnkalaset, vackra paljett hjärtan i skimrande pärlemor som är mycket dekorativa till bröllop och alla hjärtans dag firande, snöflingor i metallisk röd eller silver till jul och vinterfester, pastellfärgade påskpaljetter till påskfirandet och mycket, mycket mer. Oavsett tillfälle kan vi nästan garantera att du hittar passande konfetti i den här härliga kategorin.

Glasmosaik till dukningen

Av någon anledning är det alltid någon som sitter och biter, böjer eller liknande med bordskonfetti. Åtminstone när det är barn med på bjudningarna, stora som små... Detta kan man till viss del undvika med glasmosaik. Vår glasmosaik ser ut som transparenta stenar och gör sig perfekt som bordsdekoration vid middagsbjudningar.

Gör din egen konfettikanon

Att skapa en egen hemmagjord konfettikanon är inte alls särskilt svårt. Du behöver en toalettrulle, silkespapper, konfetti, ballong, sax, tejp och gummiband. Fyll den med färdig konfetti eller skapa egen med silkespapper eller färgat papper.
Här nedan följer en enkel steg-för-steg beskrivning: 

1: Knyt en vanlig knut längst ner på en ej uppblåst ballong. Klipp sedan av en liten bit i toppen av ballongen.

2: Dra ballongen över toalettrullen med knuten i botten, och tejp sedan fast den på rullen.

3: Dekorera med till exempel stickers, papper, tuschpennor.

4: Fyll tuben med konfetti och täck toppen av tuben med silkespapper som du fäster med hjälp av gummibandet.

5: När du är redo att använda din konfettikanon, tar du bort gummibandet och drar tillbaka ballongens knut. Räkna till tre, släpp loss och fira!

Konfettiballong

En konfettiballong är en rolig, dekorativ festdekoration som verkligen kompletterar partydekoreringen och skapar en härlig atmosfär. Köp våra färdiga konfettiballonger eller skapa en egen genom att fylla en ej uppblåst ballong med paljetter, silkespapper eller andra små dekorationer. Blås upp och vips har du skapat din egen konfettiballong. 

Gender reveal Party

Ett Gender reveal party är ett mycket populärt sätt för föräldrar att få veta sitt barns kön eller dela nyheterna med familj och vänner. Själva avslöjandet kan givetvis göras på många olika sett, men vårt tips är att fylla en ballong eller konfettikanon med ljusblå eller rosa konfetti. Tänk på att väljare en mörkare ballong av tjockare gummi så att färgen inte syns igenom och bebisens kön avslöjas i förtid. Smäll av konfettikanonen eller poppa ballongen med ett nål och gläds tillsammans med familj och vänner.

Produkter