• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Tavelkritor

Tavelkritor Tavelkritor Mixade Färger
Tavelkritor i mixade färger, eller klassisk vit kulör, för svarta tavlan, chalkboard eller griffeltavla. Dust-free. Non-Toxic.

Populära produkter

Tavelkritor från Mungyo 

Tillverkade av kvalitativa Mungyo från Sydkorea som är expert på färg och kritor. En tavelkrita som håller länge, ger bra pigment och kan användas från 3 år. I hemmet, i skolan, på kontoret. Mungyos tavelkritor dammar mycket lite, eftersom partiklarna av kalciumkarbonatet är tungt och håller samman kritan även när den används. Har du en griffeltavla är en tavelkrita ett måste. Skriv upp viktiga datum, meddelanden till övriga familjemedlemmar, inköpslistor, eller andra kom ihåg.
 

Svarta tavlan kritor

De flesta som är födda före 80-talet har nog alla använt en tavelkrita mot den svarta tavlan i klassrummet. Kallas också rittavla, ursprungligen tillverkad av skiffer. Den kunde också vara grön. Använd gärna en krithållare till dina tavelkritor för att undvika dammpartiklar på fingrarna. Var det inte tavelkritor du sökte? Se mer av vårt sortiment av kritor här. Vi har också en stor kategori med griffeltavla för hemmabruk, kontor och skola. Idag finns det också chalk pennor för svarta tavlan som suddas bort med en fuktig trasa.

Läs mer
Stäng
Produkter