• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Övrigt - Påsk

   

I denna härliga kategori finns en hel del gott och blandat med påsk-tema! Till exempel påskris, äggkartonger och hönsnät, men också äggblåsare med praktisk pump och målar-stativ till dina påskägg!

Populära produkter

Påsken är en tid då många letar efter kreativa och spännande sätt att dekorera sitt hem. Det finns många olika sätt att göra detta på, men ett av de mest populära är att använda ägg och äggkartonger för att skapa vackra och unika påskdekorationer. Här är några påskpyssel tips som du kan göra med hjälp av äggkartonger, påskris, äggmålare och hönsnät.

Äggkartong

En äggkartong kan användas till mycket mer än att bara förvara ägg. Den kan också användas som grund för många olika påskdekorationer. Du kan t.ex. använda den för att göra små kycklingar eller påskharar. För att göra detta behöver du bara klippa av en bit av kartongen och forma den till önskad form. Sedan kan du måla den eller dekorera den med fjädrar och andra dekorationer. Prisvärda äggkartonger i storpack, perfekt till förskola och fritids.

Pyssel med äggkartong Påskpyssel Äggkartong
 

Påskris

Ett påskris är en annan populär påskdekoration som du kan göra själv. För att göra ett påskris behöver du en gren och några färgglada band. Du kan också använda ullbollar eller andra dekorationer för att göra det extra festligt. Ett påskris kan också användas som bas för att hänga upp små påskägg eller andra dekorationer. Välj och vraka bland våra påskdekorationer och påskfjädrar för att göra ditt alldeles egna, unika påskris. 

Påskris Pyssel Påskris
 

Äggmålare

Att måla ägg är en annan populär påsktradition. Det finns många olika sätt att måla ägg på, men ett praktiskt verktyg är den klassiska äggmålaren. En ställning för att hålla och vrida ägget medan det målas, och dessutom ingår 8 vattenfärger och pensel. En rolig sysselsättning för hela familjen under påsken! Du kan skapa mönster eller måla små motiv på äggen. För att göra det ännu roligare kan du göra olika mönster på varje ägg och använda dem för att skapa en vacker påskdisplay.

Äggmålare Måla Påskägg
 

Pyssel med hönsnät

Hönsnät är ett fantastiskt material som kan användas på många olika sätt inom pyssel. Det är ett tunt metallnät som vanligtvis används för att skydda höns och andra djur från rovdjur. Men med lite fantasi och kreativitet kan det också användas för att skapa vackra och unika påskdekorationer eller andra pysselprojekt. Skapa små kycklingar eller påskharar. Hönsnät kan enkelt formas till små djur, som t.ex. kycklingar eller påskharar. Det enda du behöver göra är att klippa ut bitar av hönsnät och forma dem till önskad form. Sedan kan du måla dem eller dekorera dem med fjädrar och andra dekorationer. Gör en påskkorg - Du kan använda hönsnät för att göra en vacker påskkorg. För att göra detta behöver du en bit hönsnät och en bit kartong för att skapa basen för korgen. Klipp ut hönsnätet i önskad storlek och forma det runt kartongen. Sedan kan du dekorera korgen med färgglada band och andra dekorationer. Skapa en påskkrans - Hönsnät kan användas för att skapa en vacker påskkrans. Du kan använda hönsnätet som bas för kransen och sedan dekorera den med påskfjädrar, påskägg och andra dekorationer. Gör en ljuslykta - Hönsnät kan också användas för att göra en vacker ljuslykta. För att göra detta behöver du en bit hönsnät och en glasburk. Klipp ut hönsnätet i önskad storlek och forma det runt burken. Sedan kan du placera ett ljus inuti burken för att skapa en vacker ljuslykta.

Hönsnät Pyssel Pyssla med hönsnät

Läs mer
Stäng
Produkter