• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Mossgummi

Mossgummi är ett klassiskt pyssel-material som går lätt att använda i alla åldrar. Man stansar, klipper och limmar! På senare tid har mossgummit fått ett helt annat användningsområde, nämligen s.k. "Fofucha-figurer". Genom att värma foamen med strykjärn, (med bakplåtspapper emellan!) får du ett mer levande, töjbart och segt gummiark som bland annat går utmärkt att dra över och fästa på vanliga flörtkulor, eller vaddkulor.

Populära produkter

Cosplay - Mossgummi

Costym plays, rollspel i fantasivärldar kan också ha nytta av det följsamma mossmaterialet. Gör detaljer som masker, svärd, dolkar, knivar och annat vasst och farligt i mossgummi. Då kan även barn hantera dem! Kan färgas med metallicfärg.

Dockteater med mossgummi

Gör din egen dockteater med Fofucha figurer gjorda av mossgummi. Kartong till scen och blompinnar till figurerna. Bygg alla träd, buskar, hus och mark av detta lättanvända material. Sen behövs bara en bra intrig!

Vad är mossgummi?

Det engelska namnet för mossgummi är EVA foam. Alltså på svenska EVA skum. Det används bland annat som ljuddämpnings och till packningar. Det går att köpa på rulle eller i ark i olika storlekar. Storlekarna A3, A4 och A5 är de vanligaste storlekarna på mossgummi avsedda för pyssel, hobby och scrapbooking. Det finns även självhäftande mossgummi och det är mycket praktiskt speciellt om man vill undvika att få klister eller lim som fastnar överallt. Mycket bra till pysslande barn om man önskar renare kläder och möbler efter att man pysslat färdigt.

Mossgummi glitter och färger

Det finns mossgummi i de flesta färger och hos Kristinas scrapbooking kan du köpa vitt, svart, röd, blå, lila, gul, grön orange i dekorgummi och även de flest färger i glittrande dekorgummi. Oavsett vilket pynt eller pyssel du tänkt att utföra så finns det mesta inom färg och glitter hos oss.

Läs mer
Stäng
Produkter