• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Stiftpenna

Stiftpenna eller mekanisk penna. En stiftpenna har en lika enkel som genial mekanism. Den enkla designen gör att pennorna sällan krånglar. Man trycker på toppen av stiftpennan för att mata ut mer av stiftet. Oftast har en stiftpenna en behållare för stift inuti. Man fyller på behållaren genom att ta av suddgummit eller locket överst på pennan. Designen är ca 100 år gammal och är troligen av japanskt ursprung.

Populära produkter

Fördelarna med en stiftpenna - exakta linjer och enkel förvaring

Stiftpennor är ett måste för alla som vill ha en penna som ger exakta linjer. Stiftpennans tunna stift tillåter dig att skapa linjer med jämn tjocklek, medan blyertspennors tjockare stift snabbt blir mindre spetsigt efter användning. Du behöver aldrig oroa dig för att vässa stiftpennan, eftersom dess hårda hölje skyddar stiftet och gör det möjligt att förvara pennan med stiftet infällt utan risk för fläckar eller skador.

Populära varumärken av stiftpennor - Bic, Ballograf, Faber Castell

Stiftpennor finns oftast i två vanliga storlekar, nämligen 5 millimeter och 7 millimeter. En populär märkesstiftpenna är Bic, som erbjuder stiftpennor i många olika storlekar och färger. Ett annat mycket välkänt varumärke är Ballograf, som är kända för deras långvariga kvalitet och stora utbud av exklusiva stiftpennor. Faber Castell är ytterligare ett bra märke som har en mängd olika alternativ av stiftpennor, inklusive 5 och 7 millimeters stiftpennor.

Stiftpennor - en mångsidig penna för alla behov

Oavsett om du är en konstnär, student eller bara behöver en penna för allmänt skrivande, finns det en stiftpenna som passar dina behov. De är lätta att använda och tillgängliga i ett brett utbud av storlekar och märken, så du är garanterad att hitta en stiftpenna som just du gillar. Så om du söker en exakt och användarvänlig penna, ska du definitivt överväga en stiftpenna.

Läs mer
Stäng
Produkter