• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Inka Gold

Inka gold hjärta Inka gold spegel Inka gold kärlek Inka gold metall effekt

Inka Gold Wax metallic färgpasta

Inka Gold Wax från Viva Decor är en ovanligt lysande och starkt färgad metallisk vax pasta för behandling av bland mycket annat trä, papper, metall, gips, lera och mycket mer. Inka gold finns i en mängd olika färger och ger en elegant, metallisk lyster. Mycket enkel att applicera. Vid polering framträder kraftigare glans. Vattenfast vax och färgbeständig. Passar bäst till sugande ytor.

Populära produkter

Inka Gold från Viva Decor - Polering ger glans

Trädetaljer, sten, metall och lera blir lysande vackra med Inka Gold vaxen från Viva Decor. Applicera med pensel eller fingret direkt (Stoppa inte fingret direkt i burken då det kan minska hållbarheten för Inka Gold). Vaxen torkar snabbt och kan poleras till högre glans. Poleringen ger minskad torktid.

Viva Inka Gold Wax - Antikbehandla

Om du vill ha skapa ett mer patinerat utseende på hela ditt verk eller endast på detaljer så kan man använda exempelvis krackeleringspasta och Inka Gold Vax. Denna kombination ger ett vackert patinerat resultat på ramar, ikoner, möbeldetaljer mm.

Inka gold applicering

Det går att applicera Inka gold direkt med fingret, men smuts från fingret kan förkorta livslängden på vaxen, och faktiskt göra så att ytan möglar. Använd aldrig fingrarna direkt i burken! Ta först ut en liten mängd vax från burken med en palettkniv eller liknande, och applicera därefter på valt sätt. Säkrast applicering sker med någon slags skumpensel. Rekommendationen från Viva Decor, är att man ska applicera med skumpensel i cirkulära rörelser. Sedan gör man själva poleringen med fingret samtidigt som man lägger på Inka gold vaxen på objektet. Använd tunna lager om det är möjligt, då detta ger bättre glans, och gör det enklare att polera.

Inka gold Wax information

Under lappen som sitter på locket på burken finns mer information. Placera Inka Gold burken framför dig så att texten på burkens lock är vågrätt och går att läsa. Pilla försiktigt med din nagel till höger på lappen. Det finns en markering för detta som visar var detta ska ske. Översta lagret på lappen fälls upp och du kan läsa ytterligare information där under.

Inka gold guld på ängelInka gold blå julkula Händer håller hjärta målat med inka gold Inka gold vackra fjädrar med toning 
Inka gold. Ett namn värt att minnas. Varför då? Frågar du kanske dig. Jo, för att Inka gold är en mycket rolig, tacksam och bra produkt som är användbar till det mesta. Inkagold-färg från Viva Decor är en ovanligt lysande och starkt färgad pasta för behandling av många ytor. Fungerar på bland annat trä, papper, metall, lera och mycket mer. Den vaxliknande Inka-färgen finns i många olika färger och ger en elegant, metallisk lyster. Applicera med finger, svamp eller pensel. Torkar snabbt och är vattenfast. Vid polering framträder kraftigare glans. 

Läs mer
Stäng
Produkter