• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Förvaring för Pyssel och Scrapbooking

Det blir lättare att skapa om man har en välordnad pysselhörna. Här finner du all din förvaring till ditt pyssel, scrapbookingmaterial men också praktiska förvaringslösningar till hem och kontor. Vi har ett stort utbud med förvaringsboxar av papp, trä, plast och tyg för att passa alla önskemål och preferenser.

Populära produkter

Förvaring till pyssel

Det blir lättare att skapa om man har en välordnad pysselhörna. Roligare också! Här finner du mycket inom pyssel och scrapbooking förvaring! Mappar, Tote väskor, fotoförvaring, pappersförvaring, verktygsväska, organizer, burkar, m.m. Och visst kan det vara trevligt att gå på scrapträff med en snygg scrapbooking väska! Eller varför inte altra en ask för en personlig present att ge bort till någon du tycker om. 

Varför behöver man förvaring?

Det är lättare att hålla ordning i hemmet när allt har sin plats. Använd förvaringslådor och korgar för att organisera allt från pysselmaterial, skor och vinterutrustning till tvättlappar, skafferivaror och mediciner. Rätt förvaring passar ditt utrymme och håller dina föremål organiserade.

Förvaringskärl med lock är bra för dem som gillar visuell enkelhet eller för att förvara föremål som behöver skydd mot ljus och damm, såsom foton och viktiga dokument. Om du är en visuell organisatör är tydliga förvaringskärl utan lock eller transparenta plastboxar viktigt så att du kan hålla reda på dina saker utan att tappa koll på föremål eftersom de är dolda. Att märka förvaringen hjälper till att säkerställa att alla i familjen kan hjälpa till att hålla ordning och reda.

Förvaring till papper förvaring till mässor Pappersförvaring Förvaring av plast

Läs mer
Stäng
Produkter