• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Glitterlim

Glitterlim för dekoration

Glitterlim, en underbar dekoration som ger en gnistrande effekt till papper, chipboard, plast, trä m.m. Går även att limma med.

Populära produkter

Stickles glitter glue - Ranger

Syrafritt glitterlim av högsta kvalitet från amerikanska Ranger.
Glitterlimmet Stickles Glitter Glues topp är smal och enkel att applicera med. Stickles finns i mängder av färger som passar allt inom scrapbooking, hobby och pyssel. Nummer ett av alla glitterlim inom pyssel sedan 1990 talet.

Glitterlim från Knorr Prandell

Knorr Prandell är en tysk tillverkare med anor från 1900 talets början. Företaget är nu uppköpt av tyska Baier & Schneider GmbH. Men kvalitetstänket och miljövård är något som lever kvar. Glitterlimmet är en av Kristinas scrapbookings absolut populäraste produkter och det förstår man efter att man har testat deras fina glitterlim.

Glitterlim från Playbox

Playbox är en Svensk tillverkare från de småländska skogarna. Eller närmare bestämt från Älmhult. Ringer det en liten klocka vid nämnandet av Älmhult så kan det bero på att det är allas vår Ingvar Kamprads hemkommun och födelseort. Han föddes år 1926. En känd företagskommun, kanske tack vare Ingvar Kamprad.

Användningsområde för glitterlim

Glitterlim kan användas till att dekorera kort. Förgylla och ge effekt på pappersblommor. Förstärka kanter runt fotografier. Man kan göra en high light effekt på mönstrade scrapbookingpapper genom att följa mönstret med glitterlimmet och skapa sin egen design och ett unikt glitterpapper. Kan tyckas lite uttjatat med uttrycket "det är endast fantasin som sätter gränser" men här passar det verkligen perfekt in.

Barn älskar glitterlim

På alla pysselträffar vi haft inom familjen så har barnen alltid varit väldigt glada för glitterlim. Det är enkelt för dem att förgylla sitt pyssel med den glittriga massan. Finmotoriken övas upp, vilket också är en fördel.

Glitterlim, dekorlim, Stickles Glue

Glitterlim, eller stickles glue som det heter på engelska, är små tuber i plast med dekorativt lim. Finns i en mängd olika färger för alla tillfällen! Vissa glittrar, andra ger en häftig lyster till dina scrapbooking projekt! Gör snygga kanter på dina foton, låt blombladen få ett glitterstänk eller förstärk små detaljer på ett tjusigt papper! Glitterlim kan man ha på ALLT!

 

Blommor och blad med glittrande dagg

Dekorera dina blommor på kort och LOs med underbara glitterdetaljer i matchande färg. Glitter förhöjer intrycket på alla hobbyalster och scrapbookingprojekt!

    

Det finns många olika sorters glitterlim på marknaden. Den som är bäst anser vi är Stickles Glue glitterlim från Ranger. Det håller bra, flyter jämnt och är lätt att applicera utan att bilda bubblor eller smeta. Ger en fin effekt även vid mycket tunna linjer. Mycket dryg. Tips! Förstärk och markera alla dekorationer med glitterlim. Lyfter upp effekten av det mesta, men var försiktig så att det inte blir "övergjort". Är lämpligt att använda glitterlimmet sist, av allt eftersom torktiden är lång.

 

Läs mer
Stäng
Produkter