• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Klistermärken Bröllop

Klistermärken för bröllopsinbjudningarna eller som tack för en inbjudan till ett bröllop. Perfekt till bröllopsalbumet.

Populära produkter

Klistermärken bröllop - Stickers bröllop

I denna kategori säljer vi billiga Klistermärken (stickers på engelska) med bröllop som tema. Vi har 3D-hjärtan, Sticko-klistermärken, gifta par som sitter rygg mot rygg, klänningar, kostymer för män, champagne-flaskor, med mera.
En klassiker är så klart hjärtklistermärken, vilket vi givetvis har. Våra hjärtan är i bland annat 3D, det vill säga att de ståtligt står ut från underlaget de sitter på, vilket kan bli väldigt fint om använt korrekt. På vår blogg (Kristinas Scrapbooking Blogg) kan du hitta DIY tutorials på pyssel, bland annat om just detta ämne. Våra 3D-hjärtan finns i färgerna guld, silver, grått och vitt. De är väldigt vackra och passar bra till ditt bröllop-pyssel och hobby-projekt.
Vi har som sagt klistermärken av champagneflaskor och champagne glas från tillverkaren Heyda. Dessa kommer i dimensionerna 7,5x13 cm, och är perfekta till album, paket och allmän scrapbooking.

Tack klistermärken – Thank you klistermärken

Att säga tack för något är i mänsklig natur. Det kan vara för att någon gav dig en present, räckte dig saltet, köpte dig en sprillans ny bil eller sa något snällt. Man kan helt enkelt säga tack för i princip vad som helst. Men, vad bättre än att säga tack för att någon valt att dedikera sitt framtida liv till dig? Vad jag pratar om är givetvis bröllop – vigseln av två själar. Vi säljer Thank You (tack) klistermärken till låga priser, i många olika former och färger. Dessa kan du placera i ett brev, i ett album eller i dylikt. Vi säljer dessa i färgerna guld, silver, grått och vitt – så de matcher bra med våra 3D-hjärtan nämnda ovan. Med rätt attityd kan detta bli till ett snyggt och komplext DIY-projekt!

Läs mer
Stäng
Produkter