• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Brevpapper

Brevpapper Brevpapper
Brevpapper är papper som vanligtvis har ett vackert tryck och en bakgrundsfärg. Formatet brukar vara A4. Det är alltid lika roligt att få "riktig post" direkt hem i brevlådan. I dagens it-samhälle av mejl, sms och snabba kommentarer på sociala medier, kan ett riktigt handskrivet brev vara en unik upplevelse för många. Här finner du snygga, gammaldags brevpapper med matchande kuvert av hög kvalitet. Hitta en snygg penna i vår kategori pennor och tillbehör, och håll tummarna att posten levererar ditt handskrivna brevpapper till rätt person och helst i detta århundrade.

Populära produkter

Brevpapper för alla tillfällen

Korttillverkare gör ofta inbjudningar till alla slags tillfällen så som bröllop och till fest. Oavsett hur roligt det kan vara så har man inte alltid tid att lägg trettio minuter per kort. Då kan ett brevpapper vara räddningen. Köp färdiga set där både papper och kuvert ingår. Skriv ut i en vacker font på både kuvert och brevpapper.

Brevpapper barn

Barn nu för tiden behöver öva mer att skriva. En nackdel med det moderna IT-samhället är bland annat att skrivförmågan gått ner enligt flertalet undersökningar. Ett utmärkt och även nyttig present till ett barn kan vara brevpapper med tillhörande kuvert. Kanske kan man som mor eller far förälder bli brevkompisar med barnbarnen. Finmotoriken utvecklas snabbare och bättre och enligt viss forskning kan man kanske motverka reumatism och andra ledsjukdomar. Har du tänkt på att det går att tyda mycket mer än bara själva orden genom att studera sättet som någon har skrivit på? Denna vetenskap kallas grafologi. Det innebär att man studerar den handskrivna texten skriven på exempelvis ett brevpapper och utifrån detta försöker avgöra olika egenskaper hos den som skrivit. Det påstås att man kan avgöra saker så som sanningshalt, kön, humör, självförtroende och dylikt. Grafologin används ofta som komplement inom kriminologin för att utreda brott. Oavsett om man tänker sig att barnen ska studera vidare till kriminolog eller ej så kan det vara en rolig sysselsättning eller lek att försöka gissa sig fram till egenskaper hos den som skrivit ett brev.

Brevpapper set

Kristinas scrapbooking erbjuder ett stort, billigt och vackert sortiment med brevpapper set. De flesta av våra set innehåller 20 stycken dekorativa mönstrade papper med måttet A4. Det finns oftast matchande mönster på baksidan. Det ingår även 10 stycken färgmatchande kuvert med formatet E65 som är 110 x 220 millimeter och passar med perfekt till brevpapperna. Det ingår alltså 2 stycken brevpapper per kuvert och tanken är att man ska kunna skriva riktigt långa brev om man så vill. Eller kanske man har suddat så många gånger att pappret måste kasseras. Gör någon glad och köp ett brevpapper set till dem i födelsedagspresent eller gör dig själv glad och behåll det till dina egna kåserier till nära och kära. Frågan är om det är roligast att få ett handskrivet brev eller om det är roligare att skriva det.

Brevpapper med kuvert

Man kan göra egna brevpapper med kuvert om man så vill. De flesta har nu för tiden tillgång till en skrivare av bra kvalitet. Leta upp en vacker bakgrundsbild och skriv ut. Tänk på att det ofta är dyrare att skriva ut än att köpa färdiga brevpapper. Men man kan skapa något unikt som ingen annan har. Är man konstnärlig så går det även bra att måla egna brevpapper. Tänk att få ett handskrivet brev med ett handgjort konstverk som ramar in texten! Kuvert är heller inte så svårt att vika som många kanske tror. Det finns så kallade kuvertmallar som man lägger ett papper i och bigar enligt linjer. Efter ett par gånger så har man fått upp hastigheten och det går riktigt fort att göra fantastiska kuvert i alla möjliga storlekar. Det finns också många lättförstådda filmer inom ämnet på Youtube och andra filmsajter. Det tar sin tid men det går att skapa egna brevpapper med kuvert.

Vackra brevpapper

Här på Kristinas scrapbooking erbjuder vi många vackra brevpapper. Som nämnt ovan så går det alldeles utmärkt att skapa egna vackra brevpapper med ganska enkla medel om man vill. Men ibland räcker varken vilja eller tid till och då kan det var skönt att köpa dem istället. Det är även ett enligt oss bra förslag på present till den som redan har allt.

Brevpapper att skriva ut

Ofta använder sig företag av brevpapper att skriva ut på för att det ger ett personligare intryck och verkligen lyser ut jämfört med alla annan korrespondens man mottager. Man kan "fuska" och skriva ut i skrivstil så att det är näst intill omöjligt att avgöra om brevpapprets text är äkta handskriven eller ej. Denna metod används oftast till inbjudningar. Om man kombinerar två olika stilar i utskriften och använder en stil som ser ut som kalligrafi handskrift på signaturen så blir det ett fint resultat. Alla våra brevpapper är av utskrivbar kvalitet och går att skriva ut med både laserskrivare och bläckstråleskrivare.

Brevpapper gammaldags

Gammaldags brevpapper tilltalar många och känns mer genuint än brevpapper i modern tappning. Smaken är som baken och det finns ett stort utbud av just gammaldags still på brevpapper hos oss. 

Brevpapper med motiv

Brevpapper med motiv är den vanligaste sortens brevpapper och utan att vara linjerat. Man kan om man så vill linjera sitt brevpapper själv, med hjälp av en linjeringsmall eller helt enkelt med en linjal. Linjeringsmallar är näst intill omöjligt att få tag på nu för tiden men det går att tillverka en egen av overheadplast. Om man inte skriver så mycket kan det nog var lite överkurs att tillverka den. Linjeringen kan var olika lång så att den passar ditt brevpapper med motiv. Alltså att linjeringen är längre ut mot kanterna där inget motiv finns. Man kan också bestämma sig för ett fast indrag om denna stil passar ens smak bättre.

Läs mer
Stäng
Produkter