• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Målarbok för Vuxna - Roliga designer!


Målarbok för vuxna

Målarböcker för vuxna och barn passar perfekt till färgläggning med alla slags pennor! Ta nu en paus från smartphones och surfplattor, lägg tankarna åt sidan för en stund och fokusera på mönster och färger. Sätt på lite musik och låt inspirationen infinna sig. Det är helt okej att måla i en målarbok, även om du är vuxen. Målarböcker från kända författare så som Johanna Basford. 

Populära produkter

Chameleon Color Cards - Målarbok

Målarböcker för vuxna ökar mer och mer i popularitet! Chameleon har skapat egna Color Cards, målarkort i storlek 10x15 cm, utformade speciellt för Chameleon-pennan! Precis som alla alkoholbaserade pennor blöder Chameleon Pens igenom tunnare papper. Om du vill måla med Chameleon Pens i andra målarböcker, se till att arken är av god kvalitet och håller runt 250 gram. Alternativt ska målarboken ha enkelsidiga ark. Då kan du lägga ett kladdpapper mellan sidorna, för att inte färgen ska smita iväg till nästa sida.

Vackert illustrerade målarböcker fyllda med en rad flamboyanta motiv, ursnygga accessoarer och spännande modeller i high-fashion plagg. Färglägg med färgpennor för bästa resultat.

Läs mer
Stäng
Produkter