• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Barnpyssel - Pyssel för Barn

Barnpyssel Barnpyssel

Barnpyssel - Pyssel för Barn

Här börjar pysselstunden med barnen! Pärlor, fingerfärg, glitterlim, målarböcker, färdiga pysselset och mycket mer. Här hittar du massor av kreativa produkter till barnen. Vill ni pyssla men vet inte vad ni vill skapa? Välj ett av våra färdiga pysselkit eller kika in i kategorin Inspiration - Pyssel För Barn, där har vi samlat massor med tips för att få igång skaparlusten! 

Populära produkter

Barnpyssel - Varför pyssla?

Förutom att pyssel är en mysig familjeaktivitet när man får sitta ner tillsammans och skapa, hjälper det till att utveckla barnets finmotorik, logiska tänkande och problemlösningsförmåga, genom barnpyssel och lek får barnen lära sig viktiga egenskaper som de sen tar med sig in i vuxenlivet. Barnen får under pysselstunden utforska och lära sig om olika material och former, samtidigt som de får en paus från alla skärmar. När det gäller barnpyssel är det bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra. Skapa charmiga lerfigurer, fina armband, måla och dekorera gympapåsar, rita teckningar eller låt barnen göra sina egna kalasinbjudningar.

Pyssel för barn

Vi har ett stort utbud med kreativa pysselprodukter för barn som låter dem utforska sin fantasi. Vårt pyssel för barn innehåller blandannat träfigurer, målarböcker, pärlplattor och klistermärken med roliga motiv av tillexempel enhörningar, bilar, djur, prinsessor, robotar, sjöjungfrur, pirater, feér, monster och många andra charmiga motiv som passar barnens önskemål. När det kommer till pyssel för barn är säkerheten otroligt viktigt, därför hittar du en mängd produkter i den här kategorin som är CE-märka, giftfria, A-märka och fyller kraven för en giftfri förskola. I den här kategorin hittar du även pennor med extra hållbara spetsar och tjockare grepp som är lättare för de allra minsta att greppa, prisvärda färger och lim som barnen kan gå loss med utan att det kostar en förmögenhet och mjuka luktfria leror som tillåter även de minsta barnen att skapa figurer och former.  

Vill du komma tillbaks till huvudkategorin pyssel.

   

Diamond Dotz är ett fantastiskt nytt hantverk där härliga mönster skapas med små diamant-liknande facetter. Processen att plocka upp de små diamanterna, och placera dem på diagrammet är enkel, avslappnande och snabb, vilket gör det möjligt att färdigställa även stora storlekar på några dagar. Tekniken påminner om att brodera, och är anmärkningsvärt enkel att behärska och ger hantverkare på alla färdighetsnivåer möjlighet att snabbt gå vidare till mer utmanande projekt.

Prisvärda leksaker att pyssla, leka  och dekorera med. Akrylfärg fäster bra på plast och ger unika leksaker att ge bort, eller till sig själv. Dinosaurier är många barns favorit. Även enkla uteleksaker kan var roligt! Eller vad sägs om att pyssla och dekorera drakar och frisbee till kalaset som en rolig aktivitet.

Läs mer
Stäng
Produkter