• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Silikonformar till stearin, gips, lera, tvål, betong

   

Silikonformar för allehanda gjutning. Läs informationen om silikonformen noggrant innan köp då det skiljer om de klarar att användas i en ugn eller är livsmedelsklassade och går att använda till bakning.

Populära produkter

 
Silikonformar till ljustillverkning, tvål, betong, lera, eller gips. Många av våra formar är värmetåliga och livsmedelsklassade så de passar också till bakning. Se mer information inne på respektive produkt.

Silikonformar från Prima Marketing

Silikonform från Prima Marketing, mjuka och tåliga och perfekta till lera, vax, tvål och resin. De är dessutom livsmedelssäkra, och passar till chokladtillverkning, praliner och gelé. Primas exklusiva silikonformar tål ugn, micro, kyl och frys, och temperatur från -75 °C till 260 °C.

Gör dina egna betong ornament eller ler ornament. Och fäst dem direkt på dina föremål. Den perfekta utsmyckningen!


DIY och dekoration av silikonform

Do It Yourself (DIY) är ett populärt sätt att förnya begagnade loppisfynd och slitna möbler! Måla om en gammal byrå och limma fast dekorationer tillverkade i silikonformar, förslagsvis av lufttorkande lera. Använd silikonformar till scrapbooking! Cream Paste från Stamperia bildar ett hårt gummi-mönster i 3D, och torkar stenhårt. Det blir lätt och luftigt som frigolit. Limma fast det på möbler eller använd dem inom pyssel. 


SE TIPS: Tvåltillverkning med Silikonform!

Tvåltillverkning för hemmabruk! Både roligt och kreativt och resultatet blir ofta över förväntan! Du följer 3 enkla steg: smält tvålmassan, tillsätt färgen och till sist doften. Dekorera vackert med torkade blommor, örter, eller kryddor. Givetvis ska du slå in dina tvålar i vackra papper eller cellofanpåsar. En unik och personlig gåva att ge bort!

Du finner det mesta till DIY gjutning hos oss

Kristinas scrapbooking erbjuder silikonformar för betonggjutning, bakning, ljustillverkning och tvåltillverkning! Oavsett om du är på hobby, eller på en professionell nivå, har vi de verktyg, material och experttips som hjälper dig att lyckas.

Med våra silikon betongformar kan du skapa fantastiska och unika betong saker och förvandla ditt hem eller din trädgård efter din egen smak. Gör dina egna och unika skulpturer dekorerade med ornament skapade med silikonformar från Prima marketing. Vi har allt du behöver för att komma igång med din betong-kreativitet!

I vår ljustillverknings varugrupp finner du allt för att skapa vackra och doftande stöpta ljus eller gjutna ljus. Oavsett om du vill ge bort personliga presenter eller skapa en avkopplande och trevlig atmosfär i ditt eget hem, erbjuder vi ett brett utbud av ljusmassa, doftolja till ljus och tillbehör som hjälper dig att skapa perfekta ljus med professionell kvalitet.

För de som är intresserade av tvåltillverkning erbjuder vi ett fint sortiment med det du behöver för att skapa dina egna lyx-tvålar.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är vi här för att stödja dig genom hela processen. Utforska Kristinas Scrapbooking eller vår blogg, kristinasscrapbookingblogg, för att upptäcka vårt sortiment av produkter och lära dig och inspireras av våra designers roliga projekt. Kom igång med betonggjutning, ljustillverkning och tvåltillverkning med silikonformar idag och låt din kreativitet blomstra!

Gjutformar tillverkade av silikon

Våra silikonformar går att använda till all sorts gjutning även om de främst är avsedda för att gjuta ljus så går det utmärkt att även gjuta betong i dem. Man får prova sig fram och se om de är tillräckligt stabila så att betongen inte trycker ut formerna på silikonformerna. Ett enkelt knep för att undvika att gjutformar silikon inte faller isär är att sätta ner dem i sand. Sanden håller formen på betongen i silikonformen och håller även en jämnare temperatur vilket är bra för torkningsprocessen.

Läs mer
Stäng
Produkter