• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Barnsax

Barnsax Pyssel Barnsaxar
Barnsaxar tillverkade av Fiskars och Dahle. Yngre barn under 6 år bör endast klippa under föräldrars uppsyn. Välj mellan olika modeller och storlekar. Bekväma handtag med ergonomiskt grepp och skarpa blad. Roligt designade barnsaxar, eller stilrena svarta saxar i storpack till mycket lågt pris.

Populära produkter

Fiskars Barnsax - Skolsax

Känn tryggheten med en rundad, säker barnsax från Fiskars. Trots den söta formen av ett djur och den trubbiga spetsen, fungerar saxen utmärkt till papp och kartong för även de yngre barnen. Fiskars är känd för sin goda kvalitet, och dessa barnsaxar är inget undantag. Gör ett tryggt val.

Barn Sax Barn Saxar

Öva upp finmotoriken med hjälp av en barnsax

Barnsaxar är ett utmärkt val för att öva upp ett barns finmotorik. Tänk på att det kan ta ett bra tag att lära sig klippa. Detta övar upp tålamodet på både barn och lärare eller förälder.
Börja med att visa barnet hur man håller saxen, hur den används och hur man ska gå med en sax. Låt framför allt barnet "leka" med saxen och klippa fritt runt ringar, figurer eller utefter streck. Efter hand som barnet övar upp sin finmotorik, kan man ge barnet möjlighet att klippa i finare papper och att klippa ut avancerade figurer.

Barnsax papper Barnsax tyg

Läs mer
Stäng
Produkter