Påskägg till Pyssel & DIY

påskägg påskägg

Påskägg

Här hittar du material som ger dig möjlighet att göra de vackraste påskägg som kanske rymmer en ring eller några bitar lyxig choklad eller vad du nu kan hitta på. Med decoupage, lack, akrylfärg, rhinestones, fjädrar, band och glitter etc., skapar du ett litet mästerverk att ge bort eller glädja sig själv med. De större traditionella påskäggen är delade på längden och ger större yta till inspiration och skapande. Perfekt för decoupage! Kombinera gärna med Foam Clay eller Silk Clay och vaddera dem med organza eller chiffong!

påskägg påskägg

Påskägg i alla former och storlekar!

Vi erbjuder ett stort sortiment med påskägg, från de minsta som är 1,5 cm till de allra största på 12- 15 cm för DIY, hobby, påskpyssel eller färdiga att hänga upp i ditt påskris.

Påskägg av frigolit

Vi har påskägg tillverkade av frigolit i stora och små storlekar. Du dekorerar med akrylfärg eller tuschpennor eller sprayfärg och schablon. Stick in en blomsterpinne när du målar eller använd vår praktiska äggmålare

Påskägg i papier-maché, trä och terrakotta

Här finns också naturstora ägg av papier maché eller platta ägg till ditt påskris. De är lätta att dekorera, all sorts färg fäster på papier-machéytan. Titta på äggskalet i samma material! Där kan din lilla garnkyckling eller piprensarkyckling eller tovade lilla krabat titta ut!

För dig som vill ha ett bestående påskpynt finns både påskägg och äggskalen i terrakotta att måla på liksom äggkopparna i porslin. För porslinsfärger se kategori färg!

Naturtrogna påskägg i äggkartong

Vi erbjuder naturtrogna påskägg som kommer i sin tillhörande äggkartong. Påskäggen finns att köpa i svarta och vitt! Krossas inte och kan plockas ner när påsken är slut och sparas till nästkommande år! Tjusiga att måla med dekorationsfärg och dekorera med rhinestones och glitter!

Pysseltips:

Påskägg med handmålade akvarellmotiv

Inslagna ägg i valkad stickning

Produkter