• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Påskägg

påskägg påskägg

Påskägg fyllda med godis är en klassisk påsktradition som många av oss har upplevt sedan vi var barn. Dessa ägg är oftast gjorda av hård kartong och är perfekta att själv dekorera och pynta. Med glitter, paljetter, klistermärken eller fjädrar, skapar du unika och personliga påskgåvor. Både fyllda påskägg och dekorerade påskägg är en rolig och kreativ påsktradition som barnen och hela familjen kan njuta av tillsammans.

Populära produkter

påskägg påskägg

Påskägg i alla former och storlekar!

Vi erbjuder ett stort sortiment med påskägg, från de minsta som är 1,5 cm till de allra största på 12-15 cm för DIY, hobby, påskpyssel eller färdiga att hänga upp i ditt påskris. 

Ett påskägg är en symbol för påsken och är ett ägg som används i påskfirandet runt om i Sverige och världen. Påskäggen kan vara tillverkade av olika material, som till exempel papp, frigolit (styrofoam eller styrolit), papier-maché eller plast, och kan målas och dekoreras på olika sätt för att skapa personliga och unika  vackra kreationer. Påskäggen används oftast traditionellt som påskdekorationer eller fylls med olika saker, som påskgodis eller leksaker, och göms sedan för barnen att leta efter.

Att pyssla med påskägg är en rolig aktivitet som passar perfekt att göra tillsammans med barnen. Det finns många olika saker man kan göra med påskäggen, som att måla dem i olika färger, lägga till glitter och påskstickers samt måla dem. Det finns olika sorters påskägg av papp eller frigolit och med dessa kan man skapa mer detaljerade och kreativa kreationer.

Att pyssla med påskägg kan också vara en rogivande och terapeutisk aktivitet för vuxna. Att få skapa något med sina egna händer kan vara mycket avkopplande och kan bidra till att sänka stressnivån. Så om du vill ha en rolig och kreativ aktivitet att göra under påskhelgen, varför inte testa att pyssla med våra påskägg?

Påskpyssel med frigolitägg - Kreativa idéer och tips för att dekorera påskägg

Om du vill ha en rolig och kreativ aktivitet att pyssla med under påskhelgen, kan du testa att göra dina egna påskägg av frigolit. Dessa frigolitägg ger möjlighet att skapa större och mer detaljerade kreationer, och det finns många olika sätt att måla och dekorera dem på som till exempel med sprayfärg och schablon. Du kan även använda akrylfärg eller tuschpennor för att skapa personliga och unika ägg. Påskägg pyssel är en mycket rolig aktivitet.

För att göra det lite enklare att måla påskäggen kan du använda en praktisk äggmålare, eller sticka in en blomsterpinne i ägget för att få bättre kontroll när man målar påskägget. 

Påskägg i papier-maché, trä och terrakotta - Kreativa dekorationstips

Påskäggen behöver inte bara vara gjorda av plast eller frigolit, det finns flera andra material att välja mellan också. Om du letar efter mer hållbara och bestående alternativ kan du till exempel prova påskägg i papier-maché, trä eller terrakotta. Dessa material är lätta att dekorera och alla sorters färg fäster på papier-machéytan.
För att skapa något extra speciellt kan du titta på vårt utbud av stora ägg i naturlig storlek av papier-maché, eller platta ägg som passar bra till att hänga i ditt påskris. De här äggen är lätta att dekorera med olika tekniker, så att du kan skapa roliga och unika samt personliga påskägg. Eller varför inte kika på våra äggskal i samma material, där din lilla garnkyckling eller piprensarkyckling kan titta ut och få vara med på påskpyntet i påskriset.
För dig som vill ha ett mer bestående påskpynt finns också påskägg och äggskal i terrakotta att måla på, liksom äggkoppar i porslin. Du kan använda olika färger och tekniker för att skapa personliga och unika ägg som kan användas år efter år. Se vår kategori för porslinsfärger för att hitta inspiration och idéer. Oavsett vilket material du väljer att använda är det viktigaste att du har kul och skapar något som du gillar!

Naturtrogna påskägg i äggkartong - Idéer för dekoration med färg och glitter

Vi erbjuder naturtrogna påskägg som kommer i en äggkartong, perfekt för att ge ett autentiskt intryck på ditt påskris. Våra påskägg finns att köpa i svart och vitt, och de krossas inte så att du kan plocka ner dem efter påsken och spara dem till nästa år. Dessa ägg är också tjusiga att måla med dekorationsfärg, och du kan dekorera dem med rhinestones och glitter för att skapa något extra speciellt. Köp dina naturtrogna påskägg hos oss och ge ditt påskpynt en autentisk och hållbar touch!

Måla påskägg - Kreativa tips för att dekorera dina påskägg

Måla påskägg med barn är ett roligt och kreativt pyssel att göra inför påskhelgen. Det finns många olika sätt att ge dina påskägg en personlig och unik touch, och det finns många material att välja mellan. Frigolitägg och papier-maché ger möjlighet att skapa lättare samt större och mer detaljerade kreationer, medan trä och terrakotta är mer hållbara alternativ. För att måla påskäggen kan du använda olika sorters färg såsom vår akrylfärg, permanenta tuschpennor, Montana sprayfärg eller schabloner. En praktisk äggmålare eller en blomsterpinne kan också underlätta målarprocessen avsevärt. Måla påskägg är en rolig och kreativ aktivitet för både barn och vuxna. Så testa att måla era egna påskägg i år!

Påskägg för barn - Köp roliga påskägg till barnen hos oss!

Söker du efter roliga och praktiska påskägg till barnen? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder ett brett och kvalitativt utbud av påskägg för barn i alla åldrar, perfekta för att måla och dekorera tillsammans med barnen under påskhelgen. Med våra påskägg kan barnen skapa egna personliga och unika kreationer och ha en rolig aktivitet att pyssla med under helgen. Köp våra påskägg online och få snabb leverans till bra priser. Börja skapa roliga små påskägg med barnen idag!

Plastägg - Köp påskägg av plast online hos Kristinas scrapbooking

Söker ni efter påskägg av plast för att skapa och pyssla med under påsken? Då har ni kommit absolut rätt! Vi erbjuder ett stort och fint utbud av prisvärda plastägg i olika storlekar och färger, perfekta för att skapa personliga och unika påskdekorationer till påskriset eller för att fylla med påskgodis eller gör påskägg utan godis och istället med leksaker. Med våra fina plastägg kan du enkelt skapa roliga påskaktiviteter för barnen eller ha en avkopplande pysselstund alldeles för dig själv. Köp våra billiga påskägg och plastägg online och få snabb leverans till mycket bra priser. Vänta inte längre, börja skapa med våra fina och billiga plastägg redan idag!

Påskris - Pynta och skapa ditt eget påskris med våra påskdekorationer

Påskriset är en traditionell dekoration som pyntas under påskhelgen och det finns många olika sätt att skapa och pynta sitt eget påskris. Vare sig du vill plocka påskris i naturen eller köpa ett färdigt paket påskris att sätta i en kruka och dekorera med påskägg och påskpynt, så har vi det du behöver hos oss.

Påskris pynt - Välj mellan vårt stora utbud av påskägg, blommor och andra dekorationer

När du ska pynta ditt eget påskris är valet av påskägg, blommor och andra dekorationer mycket viktigt! Vi erbjuder ett brett utbud av olika påskägg måla i alla storlekar och färger, perfekta för att skapa personliga och unika kreationer till hemmet. Du kan också välja mellan olika sorters påskblommor och andra påskdekorationer för att skapa ett vackert och festligt påskris.

Påskris i kruka - Enkel och bekväm lösning för den som vill ha ett färdigt påskris

Om du inte har tiden eller orken att plocka ditt eget påskris, kan det vara en bra idé att köpa ett paket färdig påskris för att ha i en kruka. Vi erbjuder ett stort utbud av påskris att ha i kruka. Köp påskdekorationer i olika storlekar och stilar, så att du kan välja just den stil som passar dig och din inredning bäst! Ett färdigt påskris är också en bra lösning för den som bor i lägenhet och inte har möjlighet att plocka påskriset direkt i naturen. Köp ditt knippe färdigt påskris online hos oss och få snabb leverans till ett bra pris.

Köp påskris online! Välj dekorationer i vårt stora utbud och få snabb leverans

Att köpa påskris online har många fördelar. Du kan enkelt välja mellan ett stort utbud av olika dekorationer till påskriset  och du slipper att behöva leta runt i olika affärer eller gå på jakt i naturen. Du kan också handla när det passar dig, vare sig du vill köpa påskris i god tid före påskhelgen eller sent på kvällen. När du köper påskris online hos oss får du snabb leverans till bra priser. Välj dekorationer till ert påskris som passar din familj bäst hos oss och fira påsken på bästa sätt!

Påskäggsjakt – En rolig aktivitet för hela familjen

Påsk är en av de högtider som firas av flest människor i världen, och en av de populäraste traditionerna under påskhelgen är påskäggsjakten. Denna aktivitet är utmärkt för både barn och vuxna barn, och är ett roligt sätt att få lite rörelse och upptäckarglädje under påsklovet. Få ut barnen i naturen istället för att sitta inne hela lovet!

En påskäggsjakt går ut på att man gömmer många påskägg på olika gömställen trädgården eller inomhus i ett rum, och sedan låter man barnen leta fram dem. Påskäggen kan vara gjorda av choklad men vi rekommenderar hemdekorerade påskägg av papp eller plast. Äggen kan man fylla med godis eller så är man nyttigare och lägger i en liten leksak eller kanske en lapp med ett löfte om en resa eller liknande!

För att göra påskäggsjakten ännu mer spännande kan man lägga till kluriga ledtrådar eller skatter som deltagarna måste hitta för att komma fram till påskäggen. Detta gör att äggjakten blir ännu mer utmanande och rolig för alla som deltar. Glöm inte att fotografera så har du fina bilder till ett framtida scrapbookingalbum!

Om man vill arrangera en påskäggsjakt för sina barn eller vänner är det viktigt att man tänker på deras åldrar och förmågor, så att aktiviteten blir anpassad för dem alla. Man kan också göra påskäggsjakten mer miljövänlig samt nyttig genom att använda ägg av papp, plast eller trä istället för chokladägg. Dessa går även bra att spara till kommande påskjakter! Fyll äggen med presenter istället för godis.

Så om man vill skapa extra glädje och trevnad under påskhelgen, fixa en påskäggsjakt – en aktivitet som garanterat kommer att tilltala alla!

Pysseltips med påskägg

På vår inspirationssida för påsken så finns det många kreativa, roliga och spännande projekt!

Påskägg med handmålade akvarellmotiv

Inslagna ägg i valkad stickning

Läs mer
Stäng
Produkter